Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sila pozitívneho myslenia

Tajomstvo úspešného života je v tom, že sa zbavíte starých myšlienok a nahradíte ich novými, vitálnymi myšlienkami plnými...


🍎 Vypredané
7,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tajomstvo úspešného života je v tom, že sa zbavíte starých myšlienok a nahradíte ich novými, vitálnymi myšlienkami plnými viery. Na zmenu myslenia je však potrebné dosiahnuť pokoj v duši, pretože len ten nás otvára prijímaniu Vyššej sily. Autor odhaľuje modernému človeku, ktorý hľadá svoje miesto v súčasnom svete, tajomstvá fungovania ľudskej mysle. Vychádza z vlastnej skúsenosti a skutočných životných príbehov. Uvádza veľké množstvo duchovných techník, ktoré vedú k šťastiu, láske, dobrým partnerským vzťahom, pracovným úspechom a blahobytu.



Táto kniha pomohla uzdraviť myseľ a telo desaťtisícom ľudí. S tromi miliónmi výtlačkov na celom svete, patrí Pealova kniha k najpredávanejším titulom na knižnom trhu.



Aj keď ju autor napísal pred viac ako polstoročím, Sila pozitívneho myslenia nesie trvalé posolstvo aj pre generácie čitateľov, ktorí žijú na začiatku nového milénia.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2008 ISBN: 8085662183 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 192 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách