Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Temná veža 4: Čarodejník a sklo

Stephen KingIkar (2018) • Séria Temná veža • 4. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,90€
Zľava 27%
14,50€

📚Prečítaná za 12,94€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V štvrtom diele rozsiahlej fantasy ságy Stephena Kinga, ktorá sleduje osudy posledného pištoľníka vo svete podobnom, ale predsa inom, ako je náš, sa hrdinovia ocitnú na samom konci Pustatín.
Roland, Eddie, Susannah, Jake a jeho zvierací priateľ Rát sa vezú v psychopatickom vlaku. Ak si chcú zachrániť holý život, musia mu položiť hádanku, ktorú nedokáže vyriešiť.
Cesta sa sčasti tragicky končí v alternatívnej verzii Kansasu. Mesto Topeka je vyľudnené po vyčíňaní vražedného vírusu superchrípky a naši hrdinovia sa po diaľnici vyberú za svojím najbližším cieľom – skleneným palácom. Objavia záhadné thinny, miesto, kde sa stretávajú rôzne svety a reality. Usadia sa tu na noc a Roland sa po dlhom váhaní napokon odhodlá spoločníkom rozpovedať smutný príbeh svojej mladosti. So svojím pôvodným malým ka-tet priateľov navštívil mesto Hambry, ako vystrihnuté z filmov o divokom západe, zaľúbil sa a zároveň sa zaplietol do politicko-vojenských intríg, ktoré môžu výrazne ovplyvniť osud jeho sveta.

Verše preložila Jana Kantorová-Báliková.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Wizard and Glass Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055163413 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 808 Väzba: pevná Štýl: dobrodružný, napínavý, mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách