Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ohňostroj pre deduška


🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
2,32€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Konečne, po dlhých tridsiatichpiatich rokoch, opäť vychádza. A pritom tú knižku kritika zaraďovala medzi vrcholky tvorby pre deti. A pritom tú knižku čitatelia spontánne čítali a čítali a dodnes si na ňu mnohí, dnes už sami rodičia detí vo veku, ako boli vtedy oni, s úsmevom a nostalgiou spomínajú. A pritom je to knižka, ktorá vo Francúzsku vychádza rok čo rok v dotlači. Nuž s "emigrantkou" Jaroslavou Blažkovou je to u nás tak: dlho akoby prestala existovať. Našťastie akoby.
A tak je tu to skvelé dielko plné čarovnej atmosféry a sympatického humoru. Je tu ten príbeh vnuka Andreja, ktorý spolu s kamarátom Rudom Brdom chystajú dar pre deduška k päťdesiatinám: neobyčajný dar!
Že je s tým spojených kopa milých i nemilých zážitkov, protivenstiev zo strany žalobaby a klamárky Mirabely, ba i dobrodružstva a tajomnosti? Akože inak! Tak to už v živote Andrejov, Rudov a podobných chlapcov chodí. Hlavná vec, že darčeky napokon boli, a naozaj neobyčajné. Veď ktorýže deduško, okrem toho Andrejovho, dostal k narodeninám pravú hviezdu?

Rok vydania: 2001 Rozmer: neuvedený Štýl: humorný, dobrodružný

Zaradené v kategóriách