Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Krížová cesta vedená Svätým Otcom Benediktom XVI.

(2013) • Edícia Krížové cesty

🍌 Odosielame o 6 dní.
4,20€
Zľava 14%
3,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Veľký piatok, deň umučenia a smrti Pána Ježiša

Dňa 28. februára 2013, v deň, kedy sa Sv. Otec Benedikt XVI. vzdal svojho úradu rímskeho biskupa, vychádza ako prejav lásky a vďaky voči jeho osobe aj jeho službe vo Vydavateľstve Nové mesto kniha meditácií „Veľký piatok, deň umučenia a smrti Pána Ježiša – Krížová cesta vedená Svätým Otcom Benediktom XVI., Koloseum, Rím, 6. apríla 2012“.
Meditácie k tejto krížovej ceste zameranej na problematiku rodiny v dnešnom svete napísali v roku 2012 na žiadosť Benedikta XVI. Danilo a Anna Maria Zanzucchiovci z Hnutia fokoláre. Jednotlivé zastavenia sú v knihe sprevádzané reprodukciami diel krížovej cesty talianskeho umelca Roberta Cipolloneho (Cira).

„Skúsenosť utrpenia poznačuje ľudstvo, poznačuje aj rodinu; koľkokrát sa cesta stáva namáhavou a ťažkou! Neporozumenia, rozdelenia, starosti o budúcnosť detí, choroby a nepríjemnosti rôzneho druhu. V tejto našej dobe je situácia mnohých rodín ešte sťažená nezamestnanosťou a inými negatívnymi dôsledkami vyvolanými ekonomickou krízou. Krížová cesta, Via crucis, ktorou sme dnes večer v duchu prešli, je pozvaním pre nás všetkých, a osobitne pre rodiny, kontemplovať ukrižovaného Krista, aby sme aj napriek ťažkostiam mali silu kráčať vpred.“

Benedikt XVI., Koloseum, Rím, 6. apríla 2012

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788089621033 Rozmer: neuvedený Počet strán: 76 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách