Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TRIANGO: SUPERTRIANGO! BREINER/LENKO/PALUCH


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
11,99€
Zľava 7%
11,15€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rok vydání: 2011

Po Triangu tu máme s druhým albumom po troch rokoch SuperTriango!

Zostava Peter Breiner – klavír, Stano Palúch – husle a Boris Lenko – akordeón sa nemení, iba ju dopĺňa violonccelistka Tina Guo, rodáčka zo Šanghaja, od piatich rokov žijúca v USA.

Krvavo-červený digipack albumu ukrýva v sebe nielen prepotrebné informácie o všetkých hodbníkoch, ku každej skladbe je výklad, príbeh skladby, či niečo o autorovi. Všetká tá krása do tónov a melódií ukrytá sa potom chápe omnoho ľahšie a aj predstavivosť je farebnejšia. Okrem tradičného Astora Piazzollu sú na album zarademné, na žiadosť vydavateľa Fist Impressions Music, aj tri čínske populárne melódie.

Breiner obohacuje klasické tango Artura Bernsteina , Tito Ribera, Alfreda Eusebia Gobbiho, Pascala de Gullo, Carlosa Gardela, Juliána Plazu, Cole Portera či Astora Piazzollu importovaním hudobno-štýlových prvkov baroka a klasicizmu v kombinácii s jazzovými improvizáciami, príchuťou stredoeurópskeho valčíka, hrou založenou na podrobnej analýze prameňov ale aj na maximálnej kreativite, čo umožňuje hlboké pochopenie podstaty veci“.

Rok vydania: 2011 Katalógové číslo: PM0058-2 Rozmer: 142×126 mm Obal: CD obal

Zaradené v kategóriách