Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stretnúť šťastie

REMEDIUM - Jazyk: SK - Vazba: Pevná s přebalem lesklá - 256 str. - ISBN: 80-89230-14-8 - Kniha

Sandra BrownRemedium (2006)

🍌 Odosielame o 11 dní.
8,93€
Zľava 23%
6,90€

📚Prečítaná za 4,91€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prvý z románov úspešnej trilógie Sandry Brownovej - Stretnúť šťastie zoznámi čitateľa s rodinou Tylerovcov bývajúcou v texaskom mestečku Milton Point, v ktorom vlastnia malú naftársku spoločnosť a prenajímajú ťažobné zariadenia. Je to príbeh o Luckym Tylerovi, modrookom, svetlovlasom, temperamentnom človeku, ktorý priťahuje maléry a neraz sa ocitne v nepríjemných a nebezpečných situáciách. Zúčastnené strany zvyčajne nevyjdú z konfliktov so zdravou kožou, ale najviac trpia, samozrejme, ženy. Osudové sa mu stane stretnutie s tajomnou červenovláskou, pre ktorú sa zapletie do bitky. Po noci znamenajúcej obrat v Luckyho živote žena zmizne a Lucky si uvedomuje, ako intenzívne ho priťahuje. Zaujíma sa o ňu omnoho viac, ako o všetky mladé ženy, ktoré poznal doteraz. Pustí sa do usilovného pátrania nielen z nutnosti preukázať svoje alibi na večer, keď boli spolu a keď v podniku Tylerovcov horelo, ale aj z vášne a rastúcej túžby, ktorá v ňom vzplanula.

Strhujúce rozprávanie o Luckym a Devon - o najskôr odmietanej a neskôr naplnenej láske - sľubuje, že aj ďalšie spisovateľkine romány o rodine Tylerovcov, o Luckyho staršom bratovi Chaseovi a mladšej sestre Sage - budú dobrým čitateľským zážitkom.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2006 ISBN: 8089230148 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách