Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

DOLLER Diář 12 klasik nedatovaný / černý SVK

Motivačný diár


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
22,82€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

DOLLER je pomocník na ceste za tvojimi snami.

Vďaka svojmu originálnemu systému ti pomáha pri sebarozvoji a sebamotivácii. Je zameraný nielen na každodenné činnosti, ale hlavne na dlhodobé plánovanie. Skvelé na ňom je, že hoci je NEDATOVANÝ, aj napriek tomu ti "vystačí" na celý rok. Sny si tak môžeš začať plniť kedykoľvek v priebehu roka a nemusíš čakať až na 1. január. Preto ak hľadáš nástroj, ktorý by ti pomohol zorganizovať čas, ujasniť priority a zároveň ti uľahčil prácu, čítaj ďalej!

Má rozmery zmenšenej A5, takže sa bez problémov zmestí do kabelky, batohu aj aktovky. Jeho názov je zložený z priezvisk dvoch zakladateľov - Jirku DOLežala a Honzu EmLERa, ktorí ho vymysleli počas štúdia na vysokej škole. Aby si sa nemusel báť, čím doňho písať, papier má vyššiu gramáž, konkrétne 90g / m². Ceruzky, plniace perá, pastelky, fixky - čo len chceš. Len pozor na fixky na alkoholovej báze.

DOLLER je vyrábaný v srdci Európy a tlačený na ekologicky šetrný papier s certifikáciou FSC - celý proces od ťažby stromu po tlač je prísne strážený, aby bol eco-friendly k životnému prostrediu. Pevné dosky sú potiahnuté elegantnou talianskou koženkou, takže môžeš mať istotu, že pri jeho výrobe netrpelo žiadne zviera. :)

DOLLER nájdeš v dvoch farbách a štyroch jazykových mutáciách, a to slovenskej, českej, anglickej a nemeckej.

A prečo je DOLLER tak skvelý?
Nielenže ti pomáha ujasniť si, kým chceš byť, ale aj nastaviť čiastkové kroky na splnenie tvojich snov a vízie. Pomôže ti zorganizovať si čas a na nič nezabudnúť. Dá ti priestor na všetky potrebné poznámky, oddych i spätnú väzbu. DOLLER je kouč, ktorého môžeš mať neustále pri sebe. Svojím minimalistickým dizajnom zároveň podporuje tvoju kreativitu - ako bude DOLLER vyzerať, je len na tebe.

Kedy je najvhodnejšie DOLLER kúpiť?
Pokojne hneď dnes! Motivačný diár je nedatovaný, preto môžeš začať žiť svoje sny, len čo sa ti dostane do rúk.

Ako DOLLER používať?
● Najskôr si vyplň dáta pre celý rok. Na začiatku každého mesiaca nájdeš maticu 12-ich čísel. Každé číslo symbolizuje jeden mesiac v roku. Takže ak zakrúžkuješ napr. 7, vieš, že ide o júl. Do hranatej zátvorky si potom vyplníš dátum pre jednotlivý deň. Mesiace od seba oddeľuje mesačný zoznam. Nezľakni sa, ak sa Ti stane, že tí nevyjde počet dní v danom mesiaci - toto môže nastať max trikrát. Ale nič sa nedeje, presahujúce dni si jednoducho zapíš do nasledujúceho mesiaca. Je to z toho dôvodu, aby zbytočne nevznikali prázdne strany, ktoré nevyužiješ, aby sa neplytvalo papierom a DOLLER nebol tak ťažký.

● Medzi prvými stránkami DOLLERa je priestor pre víziu "Kým som za 5 rokov", "Ročné ciele" a dvojstrana pre "Snár". Tu si nakresli, nalep, napíš, čo by si sa chcel naučiť, čo chceš zažiť, aké miesta chceš navštíviť a čo si chceš kúpiť. Možno nie si Piccaso, no aj napriek tomu daj kresleniu šancu. Oveľa lepšie si uvedomíš, aká je tvoja predstava ideálneho života a hlavne si to lepšie zapamätáš.

● Ročné ciele a predsavzatia ti potom poslúžia ako aktívna podpora tvojich snov. Rozdeľ si svoje dlhodobé ciele na menšie - ročné, mesačné, týždenné a denné ciele. Budú sa ti ľahšie plniť (veľa štúdií dokazuje, že produktivita práce pri stanovení cieľov vzrastá o 10 - 25 %) a dosahovanie menších cieľov Ti dodá odvahu na tie väčšie.

● Rozvrhni si celý mesiac v "Mesačnom prehľade". Tento ti poslúži ako prehľad najdôležitejších aktivít, ktoré v danom mesiaci musíš zariadiť a zároveň na naplánovanie krokov potrebných pre splnenie tvojich ročných cieľov a vízie. Zároveň ti uľahčí orientáciu v priebehu celého roka.

● Nasleduje päť dvojstrán týždenného prehľadu pre každodenné ciele. Sem si môžeš vypísať dôležité úlohy a schôdzky, zoradiť ich podľa priorít a naplánovať na konkrétny čas od 6.00 do 22.00 hod. Miesto máš aj na denné výdavky, poznámky a nápady, aby si nemusel nosiť diár aj zápisník súčasne.

● Na konci každého mesiaca je "Zhrnutie mesiaca", ktoré ti ukáže, čo sa ti podarilo splniť, z čoho si mal radosť alebo čo by si si prial zmeniť v ďalšom mesiaci. Mesiace sú od seba kompletne oddelené, aby si nebol otrokom času, ale ovládal ho, rovnako ako svoje činnosti a aktivity.

● Aby ti v DOLLERi nechýbalo miesto na poznámky, je v ňom k dispozícii 38 voľných strán. Na konci DOLLERa sa nachádza mapa sveta, do ktorej si môžeš značiť navštívené miesta. Samozrejmosťou je stužka a gumička a nechýba ani kapsička na založenie napríklad vstupeniek, fotiek alebo iných vecí.

Ako vizuálnu pomôcku prikladáme aj videonávod, ako so svvojím DOLLERom pracovať :)

Katalógové číslo: DLR1201SVK10 Rozmer: 135×210 mm Počet strán: 240 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách