Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

14 dňový plán pre krajšie a zdravšie telo


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
16,99€

📚Prečítaná za 11,04€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

14 dňový plán je vašou vstupenkou k zdravému životnému štýlu...
Overené už viac ako 10,000 ženami..

Problémom väčšiny diét je náhla zmena stravovacieho režimu, ktorá postupne vedie k odporu a návratu k starým stravovacím návykom. Nehovoriac o striktných pravidlách konzumácie potravín, ktoré často ani nie sú tak zdravými ako sa na prvý pohľad môžu zdať. Preto naskočenie do ďalšieho "diétneho vlaku" vedie často k sklamaniu a zlej skúseností, ktorá vyústi do úplnej rezignácie na akúkoľvek pozitívnu zmenu. V dobe, keď sa skoro každá žena naháňa za ďalšou modernou diétou prichádza 14 dňový plán pre krajšie a zdravšie telo. Kniha vychádza z 3 kľúčových zásad, ktoré sú potrebné pri zmene návykov k lepšiemu a krajšiemu životnému štýlu:

1. Zdravá a chutná strava: 40 obrázkových receptov na každý deň zostavených v prehľadnom jedálničku.
2. Cvičenie: 10 jednoduchých a základných cvikov, ktoré zvládne každá žena aj doma. Cviky sú zostavené do presných tréningových plánov na každý deň.
3. Motivácia: Každý deň sa začína s motivačným príspevkom, ktorý má za úlohu nastaviť a udržať pozitívny prístup po celý deň a v ťažkých situáciach.
+ Bonus: V knihe nájdete ku každému dňu aj jeden recept pre krásu ako napríklad: nápoj proti celulitíde, detoxikačná maska na pleť alebo ako si pripraviť domáci anticelulitídny zábal...

Kniha obsahuje aj zdravý nákupný košík, ktorý pomáha pri výbere tých správnych potravín a nájdete v nej aj osobný denník chudnutia, ktorý vám bude nastavovať zrkadlo počas vašej premeny.

Knihu zostavila Akadémia Krásy v spolupráci s trénermi a výživovými poradcami. Akadémia Krásy je najčítanejším BEAUTY blogom na Slovensku a výherca súťaže Bloger roka 2014 v kategórii Krása a zdravý životný štýl. Zakladateľka blogu Daniela hovorí: „Som veľmi rada, že sme vytvorili 14 dňový plán pre krajšie a zdravšie telo. Na začiatku bolo našim cieľom pomôcť aspoň jednej žene, ktorá by uvidela svetlo na konci tunela a našla pomoc so svojou transformáciou na zdravší životný štýl. Dnes náš plán pomohol už viac ako 5000 ženám a našim novým cieľom je pomôcť každej žene, ktorá to potrebuje. Vieme, že chudnutie a cesta za zdravým životným štýlom nie je prechádza ružovým sadom. Náš 14 dňový plán je tu preto, aby túto cestu, čo najviac uľahčil a ponúkol jednoduchú mapu v spleti informácií a "múdrostí", ktoré nás zahlcujú každý deň.“

Predstavte si, že by ste všetky tie peniaze za sladké a nezdravé potraviny investovali do svojho zdravého životného štýlu. Akú by to urobilo zmenu vo vašom živote? Oplatilo by sa to? Teraz si môžete v cene pár čokolád kúpiť 14 dňový plán a vydať sa za vašim krajším a zdravším telom.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788089974016 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 177 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách