Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TAO – cesta ku zdraviu

Manuál aktívneho človeka


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 21%
11,77€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Unikát na slovenskom trhu. Úžasná a komplexná kniha s návodom, ako byť zodpovedný za svoje zdravie a ako byť sám sebe lekárom. Autorka v diele prehľadne a zrozumiteľne spracovala poznatky z tradičnej čínskej medicíny obohatené o taoistickú duchovnú tradíciu a skúsenosti z vlastnej terapeutickej praxe. Ako jediná na slovenskom trhu brilantne zvládla do knižnej podoby vybrať z kvánt informácií a postupov tie, ktoré sú pre čitateľa prínosné a pochopiteľné. Kniha podnecuje čitateľa k skúmaniu vlastného tela, orgánov a ich prepojenia s emóciami a duchovným aspektom v nadväznosti na cyklické premeny prírody a vesmíru.Knihu odporúčam každému do „domácej lekárničky“.
MUDr. Martina Hrošová

Kniha je veľmi zrozumiteľným sprievodcom vlastným zdravím. Tak, ako autorka píše v úvode, k jej poznaniu ju priviedlo pozorovanie okolia, v ktorom sa všetka zodpovednosť za zdravie dáva do rúk lekárom. Zrejme preto, že sme sa od vnímania vlastného tela a jeho kontextu s prírodou vývojom civilizácie príliš vzdialili. Čínska medicína nie je žiadna exotika, jej pravidlá platia aj u nás. S našimi potravinami, našimi bylinkami, našou prírodou. Pri čítaní tejto knihy som si opäť potvrdila, ako ďaleko som sa v každodennosti od svojho tela ocitla. Pochytila ma drobná „depka“, ale ako autorka sama hovorí: „To pre začiatok tiež nie je zlé“. Tým chcem len upokojiť všetkých, ktorí by pocítili čosi podobné. Bez ohľadu na to si vaše telo zaslúži túto knihu prečítať.
Adela Vinczeová

Táto kniha ma počas čítania stále príjemne prekvapovala. I napriek tomu, že sa čínskej medicíne už niekoľko rokov venujem, pomohla mi kadečo lepšie uchopiť. Vďaka použitým slovám, z ktorých cítiť Zuninu telesnú skúsenosť a hlavne i jej záujem o sociálny kontext každodenného človeka, je určite knihou, ktorú odporúčam každému, kto sa o seba zaujíma. Je praktickým „handbookom“, čiže knihou, ktorú je dobre mať poruke, kým ju človek v sebe neobsiahne.
Marek Bohunický, lektor a terapeut s 20-ročnou praxou

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055159683 Rozmer: 170×235 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách