Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Element (luxusné a limitované vydanie, fotografia č. 4 Národný park Slovenský raj)


🍎 Vypredané
139,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cestovateľ a fotograf Filip Kulisev, Master QEP, FBIPP, sa za uplynulé desaťročie prepracoval do svetovej špičky vo fotografovaní prírodných scenérií. Jeho najnovšia publikácia Element nadväzuje na úspech knihy Amazing Planet, ktorá vyšla v 14 jazykoch. Prostredníctvom svojich fotografií chce ukázať rozmanitosť a čaro štyroch základných klimatických pásiem Zeme v rôznych obdobiach roka. Viac ako 400 fotografií zo svojich ciest Filip Kulisev zvýraznil geografickými faktami o miestach, ktoré navštívil.

Ak ich budete vnímať otvorenými očami a mysľou, uvidíte symfóniu štyroch elementov Zeme. Či už budete stáť pred krvavočerveným, slnečným ohňom spáleným masívom Uluru v Austrálii, ľadovcovými stenami Špicbergov, poslednej pevnej zeme pred severným pólom, alebo sa kochať pestrou paletou farieb indiánskej jesene v americkom štáte Maine.

Exkluzívna limitovaná edícia knihy Element v kazete so signovanou fotografiou na hliníkovej platni - tu s fotografiou č. 4 - Národný park Slovenský raj, Slovensko.

V našej ponuke nájdete tento titul so všetkými ponúkanými fotografiami a vybrať si tak môžete:
fotografiu č. 1: Arashiyama, Japonsko
fotografiu č. 2: Grand Prismatic Spring, USA
fotografiu č. 3: Spišský hrad, Slovensko
fotografiu č. 4: Národný park Slovenský raj, Slovensko

Tento titul nášho svetoznámeho fotografa Filipa Kuliseva nájdete v našej ponuke aj v klasickom prevedení či v anglickom jazyku.


Rok vydania: 2016 Rozmer: 295×320 mm Počet strán: 408 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách