Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Časodejovia 1.-4. diel (kolekcia)

Natalja ŠčerbaFragment (2018) • Edícia Kolekcie • Séria Časodejovia

🍎 Vypredané
63,96€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prvý diel najúspešnejšej ruskej fantasy série o kúzelníkoch, ktorí čarujú s časom.

Časodejovia: Kľúč k času

Vasilisa bývala až donedávna so svojou babičkou a nemala ani potuchy o tom, že jej otec je mocný mág krajiny Eflara. Miesta, kde žijú tajomní čarodejníci, ktorí vďaka silnej mágii môžu ovplyvňovať plynutie času. Keď sa potom sama ocitne v krajine časodejov a víl, netuší, aké nebezpečenstvo tam na ňu čaká. Nikto nevie, prečo sa tam zrazu objavila, ani kým v skutočnosti je. Je to nešika, ktorá nepozná svoj pôvod, alebo špiónka, ktorú poslal jej otec, aby mu pomohla získať trón? Alebo je dokonca mocná časodejka, ktorá vie ovládať čas a môže zachrániť Zem a Eflaru pred nebezpečenstvom, čo sa na ne rúti?

Druhý diel najúspešnejšej ruskej fantasy posledných rokov o čarodejníkoch, ktorí vedia čarovať s časom.

Časodejovia: Srdce času

Dva svety, Ostala a Eflara, sa nezadržateľne blížia k sebe. Časovú priepasť medzi nimi môže zväčšiť iba legendárny Šarlátový kvietok a spoločne vyslovené prianie všetkých kľučiarov. Vydávajú sa preto na miesto, kde kvetina rastie, a čakajú, až rozkvitne. Medzi kľučiarmi však prepuká nová vlna nepriateľstva. Veľký duch Astragor — nepriateľ hodinárov, nečakane súhlasí, že im pomôže ich plány uskutočniť. Má však svoje vlastné záujmy, ktoré si necháva pre seba...

Tretí diel ságy o kúzelníkoch, ktorí vedia čarovať s časom, zavedie kľučiarov do časovej priepasti…

Časodejovia: Hodinová veža

Vasilisa usilovne študuje na časodejníckej škole. Život jej však strpčuje riaditeľka školy a zradná priateľka jej otca Elena Mortinová, ktorá ju napriek jej schopnostiam zaradila medzi úplných začiatočníkov. Oveľa väčšie nebezpečenstvo však Vasilise hrozí od Astragora, mocného ducha Ostaly. Podarí sa dievčine zachrániť začasovanú kamarátku Dianu a získať časodejnícku strelu, bez ktorej nemožno prebudiť vílu z večného spánku? Dokáže pomocou modrej iskry, ktorá sa usídlila v jej srdci, vrátiť čas do Eflariusovho legendárneho zámku?

Štvrtý diel najúspešnejšej ruskej fantasy série o kúzelníkoch, ktorí čarujú s časom.

Časodejovia: Krycie meno

Vasilisa sa presťahuje do Černodolu, kde konečne začne študovať pravé časodejníctvo. Od novej kamarátky Búrky sa naučí nielen okrídlený boj, ale aj bojové efery. Doba je zlá a každý sa musí vedieť postarať sám o seba. Kľučiari sa chystajú na výpravu do Rozoklaného zámku hľadať kúzelné komnaty. Nič však nie je jednoduché. Odhaliť tajomstvo starobylého zámku sa nesnažia iba oni. Nájde Vasilisa záhadnú Čiernu komnatu? Aké tajomstvo sa v nej ukrýva?


Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 12+ Rozmer: 152×228 mm Počet strán: 356+376+360+360 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách