Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Naše zdravé sladkosti

100 fitness receptov


🍎 Vypredané
24,90€

Prvá jedinečná fitness kuchárka od známej FIT dvojce We Lift Together, vďaka ktorej zabudneš na nudu v kuchyni. Už si viac nemusíš odopierať sladkosti a zbytočne sa stresovať s nezmyselnými diétami. Konečne môžeš maškrtiť zdravo s Patris a Stanleym, ktorí sú dôkazom, že aj zdravá strava môže byť nesmierne chutná a pestrá.

Na 160 stranách objavíš až 100 inšpirácií na sladké maškrty, z toho 13 proteínových receptov, 57 receptov bez múky a 30 špaldových receptov. Každý jeden recept je pripravený bez cukru.

Všetky recepty sa skladajú z bežne dostupných surovín. Ak si v kuchyni nováčik, nemaj obavy, pretože sa naučíš pripravovať tie najchutnejšie jednoduché recepty nielen pre seba, ale i svojich blízkych. Ku každému receptu sú vypočítané nutričné hodnoty, vďaka ktorým budeš mať kontrolu nad prijatými kalóriami.

V knihe ťa čakajú neodolateľné fotografie ku každému receptu, pri ktorých sa ti budú zaručenie zbiehať slinky a tak isto oceníš prepracovanú grafiku.

Pre koho je kniha určená? Pre každého..

  • kto miluje zdravé jedlo
  • kto sa chce vyhnúť kupovaným a nezdravým sladkostiam
  • kto si stráži líniu a zároveň sa nechce v strave obmedzovať
  • kto chce zlepšiť svoj životný štýl, ale nevie ako na to
  • kto chce mať prehľad o prijatých kalóriach
  • kto chce investovať do svojho zdravia
  • kto je presvedčený, že všetko zdravé nie je chutné - s knihou Naše zdravé sladkosti ťa presdvečíme o opaku :)
  • kto hľadá recepty bez múky a cukru, ale i recepty nabité proteínmi
  • kto hľadá jednoduché fit recepty z dostupných surovín, ale i recepty, s ktorými ohúri návštevu
  • kto chce potešiť nielen seba, ale aj svojich blízkych

A to najlepšie na koniec. Čo povieš na to, ak si vďaka tejto knihe budeš môcť dopriať FIT a najmä famóznu chuť tých najznámejších sladkostí? Kinder maxi king, oreo lievance, či margot tyčinky bez múky, proteínová palacinková torta, snickers tyčinky, proteínové tiramisu, zdravé makové šulance alebo špaldové buchty či vianočka a mohli by sme pokračovať ďalej. Tieto všetky dobroty (a je ich ďaleko viac) si už odteraz nemusíš odopierať, ale maškrtiť bez výčitiek.

Patris a Stanley vložili do knihy veľký kus srdca a lásky, pretože práve láska je tou najdôležitejšou ingredienciou, bez ktorej to pri pečení nejde <3


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788097284565 Rozmer: 165×235 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách