Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Som tehotná

Ako úspešne prejsť tehotenstvom


🍌 Odosielame o 3 dni.
12,90€
Zľava 18%
10,60€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sprievodca pre budúce mamičky

Čitateľsky obľúbená edícia Ako byť zdravý v každom veku sa nám rozrástla o ďalší príspevok. Publikácia Som tehotná: Ako úspešne prejsť tehotenstvom ponúka „rodičom čakateľom“ rady, ktoré im môžu ozrejmiť mnoho neznámeho a pomôcť pri privítaní nového člena rodiny.

Kniha je dielom skúsených autoriek, odborníčiek z rôznych oblastí. Dve novinárky Sabína Zavarská a Yka Hricková sa tejto problematike venujú už dlhé roky a v knihe v chronologickej štruktúre podrobne preberajú všetko, na čo budúce mamičky nesmú zabudnúť počas týždňov čakania na vytúženého potomka. Gynekologička Stela Muránska, odborníčka z praxe, odpovedá v ružových plôškach na dôležité otázky, ktoré môžete mať i vy pred narodením dieťatka i po pôrode. Špeciálny pohľad v modrých plôškach a mnoho neoceniteľných rád v rovine stravovania i zdravia prináša autorka viacerých známych slovenských knižných bestsellerov Katarína Horáková, mikrobiologička a odborníčka na výživu. Nevenuje sa iba riešeniam rôznych ťažkostí mamičiek, ale aj príprave dobrého genetického základu pred splodením dieťaťa, prevencii a forme stravovania počas tehotenstva.

Publikácia Som tehotná: Ako úspešne prejsť tehotenstvom je odporúčanou literatúrou pre každú budúcu mamičku, ale aj otecka a starých rodičov. Autorky v knihe podrobne preberajú aj problematiku čo robiť, keď sa nedarí otehotnieť – ako sa dá zvýšiť šanca počatia, ako sa dá liečiť neplodnosť. Vysvetľujú, akým rečiam o plodnosti netreba veriť, ďalej čo ničí mužskú plodnosť, čo môžu spôsobiť nebezpečné chlamýdie. Nesmierne cenné sú rady, čomu sa vyhýbať počas deviatich mesiacov tehotenstva, ale aj čo nemožno vynechať, aké vyšetrenia treba absolvovať, ktoré sú základné princípy stravovania v tomto období. Nájdeme tu aj rady týkajúce sa tehotenských nevoľností a aké ďalšie hrozby matky i dieťatko ohrozujú, prečo sú železo, jód, vitamíny, kyselina listová, omega-3 mastná kyselina DHA či probiotiká nevyhnutnosťou pre zdravé tehotenstvo, ale aj pre zdravie bábätka.

Prebudila sa už vo vás túžba po bábätku? Alebo čaká niekto prírastok vo vašej rodine či u priateľov? Venujte im túto knihu. Poďakujú sa vám.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9788089642557 Rozmer: 135×190 mm Počet strán: 264 Väzba: flexi Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách