Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Honismeret negyedikeseknek 4 (2. rész)

munkáltató tankönyv


🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
11,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pracovná učebnica Vlastiveda pre štvrtákov s vyučovacím jazykom maďarským je zostavená podľa iŠVP – ISCED 1 pre oblasť Človek a spoločnosť platného od septembra 2015. Kladie dôraz na splnenie cieľov a vzdelávacieho štandardu predmetu Vlastiveda. Jej autori Jana Dudášová, Peter Mäsiar a Petronela Muchová sú aktívni učitelia s dlhoročnou praxou.

Učivo spracované v pracovnej učebnici spĺňa všetky požiadavky výkonového a obsahového štandardu definovaného v iŠVP a je usporiadané do troch tematických okruhov. Témy na seba logicky nadväzujú, aby rozvíjali a upevňovali vedomosti žiakov. Tematické okruhy sú farebne odlíšené, aby umožnili žiakom ľahšiu orientáciu v pracovnej učebnici.

Pracovná učebnica Vlastiveda pre štvrtákov je zameraná na pozorovanie, skúmanie, bádanie, porovnávanie, objavovanie, poznávanie. Pracovná učebnica plní a umožňuje žiakom dosiahnuť všetky ciele predmetu (prerozprávať obsah povesti podľa výberu, vedieť čítať mapu, rozprávať podľa ilustrácií a fotografií, vypátrať pútavé skutočnosti o rôznych častiach Slovenska...) Nezastupiteľnú rolu v pracovnej učebnici majú úlohy s dôrazom na prácu s mapami, príbehmi a ilustráciami. Nenahraditeľné sú úlohy podporujúce výlety po Slovensku zamerané na zážitkové (názorné) spoznávanie regiónov. Učivo je radené od najľahších úloh po najťažšie (zapamätanie, porozumenie, aplikácia, analýza, syntéza a hodnotenie).

Vlastiveda pre štvrtákov bola premyslená tak, aby poskytovala a striedala rôzne aktivity zamerané na rozvoj zručností, vedomostí a kompetencií na veku primeranej úrovni.

Metodické informácie a cieľové kompetencie podľa ŠVP nájde učiteľ v stručnej podobe priamo na stranách.

Podrobné metodické informácie a námety v podobe príručky pre učiteľa sú vypracované v Metodických komentároch k Vlastivede pre štvrtákov. Metodické komentáre sú dostupné v tlačenej podobe aj na CD.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081461682 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 88 Väzba: brožovaná Jazyk: maďarčina

Zaradené v kategóriách