Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Gulliverove cesty


🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
11,90€
Zľava 34%
7,90€

📚Prečítaná za 6,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ak snívate o cestovaní do tajomných vzdialených krajín, objavovaní zvláštnych nových národov a prežívaní neuveriteľných dobrodružstiev, potom majstrovské dielo Jonathana Swifta je kniha pre vás! Vydajte sa spolu s Lemuelom Gulliverom na úžasný ostrov Liliput, ktorý obývajú miniatúrni ľudkovia. Spoločne pomôžete drobným Liliputánom čeliť ich nepriateľom z ostrova Blefusk, predtým než sa dáte na útek pred trestom rozmarnej vládkyne Liliputu! No vaše zážitky sa tým ešte neskončia... Znovu s Gulliverom natiahnete plachty, tentoraz smerom k Brobdingnagu, krajine obývanej obrami, kde sa zas on bude cítiť ako Lilipután! Pripravte sa na dobrodružstvo svojho života a vydajte sa na nezabudnuteľnú cestu!

Z anglického originálu Gulliver´s Travels, vydaného vydavateľstvom White Star s.r.l., Piazzale Luigi Cadorna, 620123 Milan, Italy, preložila Mária Pavligová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Gulliver´s Travels Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055158006 Rozmer: 226×300 mm Počet strán: 66 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, humorný

Zaradené v kategóriách