Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Deviaty hrob

Všetci budú potrestaní

Stefan AhnhemIkar (2018) • Séria Fabian Risk (SK) • 2. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
14,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mnohí budú zhrození mojimi činmi. Niektorí ich budú vnímať ako pomstu za všetky krivdy, čo boli spáchané. Iní ako nepravdepodobnú hru vysmiať sa systému a poukázať na to, ako ďaleko môže človek zájsť. No väčšina sa dojemne zhodne na tom, že ide o činy veľmi chorého človeka.
Všetci sa budú mýliť...

Minister spravodlivosti po drsnej debate opúšťa parlament. Použije zadný východ, aby sa vyhol čakajúcim novinárom. Nikdy však nedorazí k autu, ktoré ho čaká len kúsok odtiaľ. Zdá sa, že sa uprostred centra moci vyparil.
Je niekoľko týždňov pred Vianocami. Sneh a mráz držia Štokholm aj Kodaň v železnom zovretí, keď Fabiana Riska povolajú, aby v tichosti vyšetril zmiznutie ministra spravodlivosti. Prípad oficiálne pridelia tajnej polícii, no tá, podobne ako Fabian a jeho tehotná kolegyňa Malin Rehnbergová, len tápa. Čoskoro sa ukáže, že nič nie je také, ako si mysleli, a že mocní dávajú prednosť tomu, aby sa všetko ututlalo a pravda nikdy nevyšla najavo.
V tom čase v Kodani nájdu brutálne zavraždenú manželku dánskej televíznej celebrity v jej luxusnej vile. Vraždu vyšetruje Dunja Hougaardová a pátranie ju zavedie do Švédska. Cesty Fabiana a Dunji sa v mrazivo chladnej Škandinávii skrížia a čoraz hlbšie sú zatiahnutí do pavučiny konšpirácie. Ukáže sa, že skutočnosť predstihuje aj tie najhoršie predstavy.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Den nionde graven Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055159515 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 480 Väzba: pevná Štýl: tragický, politický, napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách