Nakúp aspoň za 39€ a poštovné máš úplne zadarmo!

Kniha Zákon o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z. z. (Kolektív autorov) -

Zákon o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z. z. (Kolektív autorov)

s účinnosťou od 25. 5. 2018

Verlag Dashöfer (2018)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
64,90€
Zľava 80%
12,99€

Oboznámte sa so znením novej právnej úpravy ochrany osobných údajov účinnej od 25. mája 2018. Zásadnou zmenou oproti doterajšiemu zákonu o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z. z. sú práva dotknutých osôb, ktoré sú prispôsobené dnešnej elektronickej dobe a sú v nich nastavené podrobné postupy, ako k ich uplatneniu má dotknutá osoba či prevádzkovateľ pristupovať.

Vznikli aj nové práva, napríklad právo na prenos osobných údajov od jedného prevádzkovateľa k inému, ak je to technicky možné a sú splnené ďalšie podmienky.

Nóvum je tiež, ako môžu prevádzkovatelia navonok, voči Úradu na ochranu osobných údajov aj verejnosti deklarovať, že v ich spoločnosti sa dodržiavajú štandardy ochrany osobných údajov a teda sú v súlade s platnou legislatívou v oblasti spracúvania osobných údajov ako aj dodržiavania ochrany práv dotknutých osôb.

Obsah:

  • Prvá časť - Základné ustanovenia
  • Druhá časť - Všeobecné pravidlá ochrany osobných údajov fyzických osôb pri ich spracúvaní
  • Tretia časť - Osobitné pravidlá ochrany osobných údajov fyzických osôb pri ich spracúvaní príslušnými orgánmi
  • Štvrtá časť - Osobitné situácie zákonného spracúvania osobných údajov
  • Piata časť - Úrad
  • Šiesta časť - Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia


Jazyk: slovenský Rok vydania: 2018 Rozmer: 145×210 mm ISBN: 9788081780448 Počet strán: 77 Väzba: brožovaná

Zaradené v kategóriách