Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Anjelská misia

Karen KingsburyKumran (2018) • Séria Anjelská misia • 1. diel

🍎 Vypredané
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Anjelská misia je prvou knihou trilógie s rovnomenným názvom. Obľúbená autorka Karen Kingsburyová ponúka strhujúci príbeh v ktorom bývalý hráč bejzbalu a jeho láska, ktorú zanechal, dostanú vďaka zázrakom druhú šancu.

V snahe dostať sa do najvyššej bejzbalovej ligy Tyler Ames stráca všetky vzťahy, na ktorých mu záležalo. Keď sa zdá, že jeho situácia sa už-už zmení a život sa predsa len vráti do starých koľají, utrpí úraz, ktorý ukončí jeho kariéru, a bývalá bejzbalová hviezda sa ocitá na dne. Jeho stará láska Sami Dawsonová žije na opačnej strane Spojených štátov a rozbieha sľubnú kariéru.

Séria malých zázrakov privádza Tylera do domova dôchodcov, kde sa zamestná ako upratovač. Tam sa zoznamuje s Virginiou Hutchesonovou, starenkou trpiacou Alzheimerovou chorobou, ktorá má zrejme odpovede na jeho mučivé otázky.
Dvaja anjeli sa vydávajú na misiu, ktorej cieľom je vrátiť Tylerovi, Sami a Virginii nádej. Môžu také malé a zdanlivo bezvýznamné činy neviditeľných bytostí priniesť uzdravenie a zmenu? A môžu slová neznámej osoby roznietiť starú lásku? Každá cesta sa začína prvým krokom.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Angels Walking Rok vydania: 2018 ISBN: 9788089487974 Rozmer: 176×250 mm Počet strán: 304 Väzba: brožovaná Štýl: psychologický, duchovný, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách