Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Cyklistika

Váš ilustrovaný sprievodca pre silu, rýchlost a vytrvalost

Shannon SovndalCPRESS (2018) • Edícia Anatómia

🍌 Odosielame o 6 dní.
19,99€
Zľava 22%
15,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zdokonaľte svoj tréning a získajte ten najlepší výkon!

V knihe Cyklistika rieši autor problém trénovania každej svalovej skupiny pre získanie toho najlepšieho výkonu pri jazde na bicykli. Jednotlivé cviky boli vybrané tak, aby spĺňali nároky cyklistov. Skúste ich začleniť do svojho tréningového programu a uvidíte, aké výsledky vo výkone vám tieto cvičenia prinesú.

Celkovo nájdete 74 najúčinnejších cvičení pre jazdu na bicykli, každé s jasným, postupným popisom a farebnými anatomickými ilustráciami, ktoré zobrazujú svaly práve zapojené do určitého pohybu. Jednotlivé cviky sa aplikujú priamo na situáciu pri jazde a pri urputných bojoch počas súťaží. Zobrazené pracujúce svaly počas zatáčania, stúpania, klesania a šprintu ukazujú, ako jednotlivé cviky zásadne súvisia s cyklistickým výkonom. Naučíte sa tiež pozmeniť cvičenie tak, aby ste sa zamerali na určité svalové oblasti, znížili svalové napätie a minimalizovali tak vznik bežných cyklistických úrazov.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Cycling Anatomy Rok vydania: 2018 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056603307 Rozmer: 170×243 mm Počet strán: 200 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách