Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Bohom vyslobodená

Ako prijať všetko, čo ti Duch Svätý chce dať

Sonja CorbittZachej (2017)

🍌 Odosielame o 3 dni.
9,90€
Zľava 12%
8,69€

📚Prečítaná za 5,45€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kto vie lepšie písať o vyslobodení ako ten, kto ho prežil na vlastnej koži? A kto vie lepšie odovzdať premieňajúcu moc Svätého písma ako ten, kto sa ním denne sýti?

Kniha Bohom vyslobodená je úchvatnou cestou Písmom, na ktorej autorka Sonja Corbitt prepája moc Biblie s každodennou skúsenosťou. Ako blízka priateľka ti kladie otázky priamo na telo: Nie sú tvoje vzťahy také, aké by si si predstavovala? Robíš stále dookola tie isté chyby, aj keď si si povedala, že ich už nezopakuješ? Si ponorená v rovnakých hriechoch bez vyhliadky na zmenu k lepšiemu? Žiješ v nefunkčných vzorcoch správania a nevieš, ako z nich von?

Sonja Corbitt ide do hĺbky a nehanbí sa ukázať vlastné zlyhania, na ktorých následne ilustruje Boží zásah a osobnú hlbokú premenu. Predkladá jednoduché a pritom účinné kroky, prostredníctvom ktorých aj začiatočníčky na ceste viery môžu uvoľniť Božiu moc vo svojom živote a žasnúť nad Božím konaním.

Byť vedená Duchom Svätým je niečo, čo sa skutočne môže diať v živote každého človeka aj v tvojom. Sonja ti ukáže, ako na to!


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788089866182 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 220 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách