Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TEAM Cards

Tímový rozvojový nástroj / karty (SK)


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
39,90€
Zľava 10%
35,91€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Inšpiratívny rozvojový nástroj pre tímy
TEAM Cards / tímové karty ako rozvojový nástroj je inšpiratívny sumár kariet obsahujúcich niekoľko vybraných koučovacích otázok a citátov, ktoré môžu pomôcť tímu naštartovať cielene orientovanú diskusiu. Účelom diskusie je vďaka otázkam vo vybranej oblasti brainstormovať v tíme odpovede, počuť v tíme medzi sebou vzájomne jednotlivé názory členov tímu. Následne je cieľom snažiť sa dospieť k dohode, čo v tej danej oblasti urobíme, na čo sa zameriame alebo ako sa dohodneme.
V tímovom koučingu existuje niekoľko veľmi zaujímavých, cielených postupov, ako sprevádzať tím na ceste za stanovením cieľov alebo riešení, ktoré môžu posunúť tímovú spoluprácu aj ich spoločné fungovanie. Existujú však aj tímy, ktoré ani napriek spoločnému a dobre mienenému zámeru nevedia nájsť prienik v názoroch. Pri všeobecných otázkach na ciele prichádzajú všeobecné odpovede.
Niekedy všeobecná, aj keď dobre mienená otázka: Čo tím potrebuje? neprináša úspech a niekedy ľudia z tímu nevedia konkrétne odpovedať. Odpovede bývajú aj vše­obecné a vlastne nič nehovoriace. Často tiež prichádza NEVIEM. Za ne­viem sa tiež zvykne skrývať: buď neochota otvorene tému komunikovať alebo tiež chýbajúca zručnosť svoje nápady po­menovať, prípadne prezentovať. Nech je to ktorákoľvek z týchto možností – komunikáciu otvára dôvera, partnerstvo a pozitívne fungujúce vzťahy. A na dosiahnutie týchto faktorov je potrebné, aby boli ľudia spolu, aby mali ochotu hovoriť a aby sa počuli.
Preto je užitočné diskusiu podnietiť a cielene otvárať.

TEAM Cards môže byť Vaša pomôcka na ceste k otváraniu diskusií v tímoch.

76 ks kariet + návod na používanie

Rok vydania: 2017 Rozmer: 160×105 mm Väzba: krabička Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách