Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Priateľstvo plné koláčikov (kolekcia)


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
31,96€

📚Prečítaná za 20,77€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Priateľstvo plné koláčikov: Cukor & škorica: Čo tu tak krásne rozvoniava? V meste otvárajú novú pekáreň Cukor & škorica! Desaťročná Hannah a jej mamka si plnia sen. Obe milujú pečenie a najmä sladké dobroty. Nejde však všetko ako po masle. Kvôli vlastnej pekárničke sa musia presťahovať. Mamka trávi v práci celé dni a Hannah si zvyká na novú školu. Poobede pobehuje po pekárničke a srší skvelými nápadmi. Ale sama! Podarí sa jej skamarátiť s hanblivkou Miou? Aké dobrodružstvá zažije v mamkinej pekárni?

Priateľstvo plné koláčikov: Lyžička tajomstiev: Vďaka mamkinej pekárničke si Hannah rýchlo obľúbili aj spolužiaci v novej škole. Čosi sa však deje s jej priateľkou Miou. Správa sa čudne, akoby sa snažila silou-mocou zapadnúť medzi ostatných. Ako docieli, aby ju mali radi, aj keď zostane sama sebou?

Priateľstvo plné koláčikov: Košíčky & súťaž: Hannah zo všetkého najradšej pečie a sama srší skvelými nápadmi, ako ozvláštniť staré dobré recepty. Možno aj vďaka tomu je ako stvorená do svojho obľúbeného televízneho programu Junior Brilliant Baker, kde sa spolu so svojou vernou priateľkou Miou prihlási. Čomu však budú musieť čeliť, nikto netuší…

Priateľstvo plné koláčikov: Narodeniny & sušienky: Miestny útulok pre psy Tlapky oslavuje prvé narodeniny! Hannah a Mia sa nadšene pustia do príprav tej najlepšej narodeninovej oslavy všetkých čias! Lenže nie je všetko až také ružové ako sladká poleva na košíčkoch. Tlapky zúfalo potrebujú peniaze, aby mohli ďalej fungovať. Hannah s Miou sa odvážne podujmú na ich záchranu. Treba toho toľko zariadiť, no kde začať?


Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 7+ Rozmer: 136×206 mm Počet strán: 192+192+176+184 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách