Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Odhodlaní zmeniť svet


🍌 Odosielame o 3 dni.
11,00€
Zľava 19%
8,90€

📚Prečítaná za 6,05€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Julo Slovák je meno, ktoré je medzi mladými kresťanmi na Slovensku obzvlášť známe. Založil a spolu s vodcovským tímom doteraz vedieť Spoločenstvo SP na Sliači, je lídrom kapely ESPÉ, riaditeľom Projektu Godzone, manželom a otcom dvoch synov, ktorého najväčším snom je vidieť Božie kráľovstvo tu na zemi.

Od momentu, kedy pred mnohými rokmi zažil Boží dotyk, však musel prejsť dlhou a mnohokrát aj tŕnistou cestou, aby sa mohol stať tým, kým dnes je.

V knihe Odhodlaní zmeniť svet, veľmi otvorene, úprimne a autenticky píše o svojej púti - odkrýva zranenia, svoje chyby a prešľapy, no vo všetko zároveň poukazuje na Božie milosrdenstvo a Jeho lásku.

Kniha však nepribližuje len život jedného muža. Sprostredkúva zároveň vývoj Spoločenstva SP, projektu Godzone, kapely ESPÉ, no v prvom rade vzťahov a rodiny, ktorá sa z nich neskôr vyvinula.

Odhodlaní zmeniť svet je pozvánkou k životu za hranicou všednosti. Július Slovák nás ňou volá vykročiť zo svojho pohodlia, vystrieť ruky a biblicky zvolať: "Tu som, Bože, pošli mňa." Volá nás dať sa k dispozícii Kráľovi kráľov, snívať Jeho sny.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788097231682 Rozmer: 155×230 mm Počet strán: 196 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách