Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rozvíjaj rovnako telo aj myseľ

Kľúč k šťastnému životu


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

„Už ma nebavilo rozmýšľať, že akú knihu si mám prečítať, pretože sa všade opakovalo to isté, tak som napísal takú, ktorú by som si sám prečítal. Odlišnú, výnimočnú a jedinečnú. Spojenú aj s osobnými príbehmi, nech čitateľ vidí, že to, čo prežíva sa bežne deje a zo všetkého sa dá vyťažiť ešte viac.“

Chcem, aby bol každý z nás tou najlepšou verziou samého seba. Náš rast v škole poriadne ani nezačne, ale pre mnohých úplne skončí. Niektorí z nás sú iní. Chceme spoznávať život, vedieť o čom to tu celé je a uvedomujeme si, že naše myšlienky tvoria náš svet.

Kniha je aj o problémoch a zlyhaniach, ktoré nám prepletajú naše životy. O úspechu, ktorý je pre každého z nás niečím iným. O strachu z problémov, ktoré neexistujú. O vlastných skúsenostiach, sebavedomí ale aj o tom záhadnom meditovaní. Na začiatku knihy sa oboznámime aj trochu o autorovom pohľade na pohyb a životosprávu. Kniha je hlavne venovaná nášmu mysleniu, ktoré zohráva veľkú a podstatnú časť v našom pobyte na tejto planéte. Život má byť krásny a prežitý v radosti. Mali by sme vyhľadávať a viac sa zameriavať na veci, ktoré nám robia radosť, než cielene venovať našu pozornosť niečomu nechcenému. Obsah a témy knihy sú prepojené poučnými a autentickými príbehmi z autorovho života.
Telo a myseľ sú vzájomne prepojené. Keď sa venujeme všetkým oblastiam života rovnako, tak nachádzame súlad a v našom živote nastáva harmónia.

„Rastieme tým, že pomáhame ostatným.“


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788097280932 Rozmer: 130×190 mm Počet strán: 126 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách