Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mikrobiológia potravín


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
18,94€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôvodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055216423 Rozmer: 170×245 mm Počet strán: 239 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách