Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zmiznúť navždy

Vanishing Act Nenájde sa autor, čo by písal trilery ako Thomas Perry... Jeho zápletky sú nepredvídateľné, nabité akciou a...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
3,62€

📚Prečítaná za 2,35€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vanishing Act

Nenájde sa autor, čo by písal trilery ako Thomas Perry... Jeho zápletky sú nepredvídateľné, nabité akciou a iróniou. V poloindiánke Jane Whitefieldovej výnimočnú ženu, ktorá vie využiť svoje neobyčajné schopnosti v zrážke s tvrdou realitou  moderného sveta peňazí, zločinu a byrokracie.

                        San Francisco Chronicle

 

Mladá, fyzicky neobyčajne zdatná a psychicky odolná Jane Whitefieldová si vybrala výnosnú, ale vysoko rizikovú živnosť. Jej úlohou je zachraňovať ľudí, na ktorých poľujú profesionáli, čo nepoznajú zľutovanie. Nestačí zamiesť všetky stopy, treba im nájsť aj novú identitu a prostredie, v ktorom budú môcť žiť bez strachu, že za rohom striehne smrť.

Navzdory tomu ju prekvapí návštevník, ktorý na ňu čaká jedného dňa po návrate domov. Bývalý policajt obvinený zo sprenevery žiada, aby preňho urobila to isté, čo pre jeho starého priateľa: aby mu pomohla zmiznúť navždy.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Vanishing Act Rok vydania: 2006 ISBN: 8022013757 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 247 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách