Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Môj najhorší školský rok 1+2+3 (kolekcia)


🍎 Vypredané
23,97€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Môj najhorší školský rok 1: Ako to urobiť, aby si vás všimlo najkrajšie dievča v škole? Žeby porušiť všetky školské pravidlá? Dvanásťročný Rafo Chačadorjan začína rok v novej škole. Pre nováčika je to nočná mora, kým pochopí všetky zvyklosti a rôzne nariadenia. Zvlášť keď má Rafo na angličtine učiteľku Dračicu, ktorá naňho chrlí oheň, a počas hodín telocviku ho zas mučí kulturista. A to si Rafo hneď prvý deň omylom sadne do lavice k spolužiakovi Millerovi, ktorý šikanuje mladších a má ruky veľkosti XXXL. A jeho maléry sa tým len začínajú!

Môj najhorší školský rok 2: Minulý školský rok prežil Rafo Chačadorjan len tak-tak s odretými ušami. Tento rok sa začína sľubne. Vďaka pani učiteľka Donatellovej ho prijmú na umeleckú školu. Jeho talent a živá predstavivosť sa môžu konečne naplno prejaviť. Dostáva sa medzi nabifľovaných horenosov. Podarí sa mu presvedčiť ich, že nie je žiadny outsider? Operácia Začni žiť sa môže začať!

Môj najhorší školský rok 3: Volám sa Georgia Chačadorjanová a viem, čo vám o mne narozprával môj brat Rafo. Lži, samé lži! Tvrdí, že som otravná, mám podrezaný jazyk a kradnem pudingy. Dobre, to posledné je možno trochu pravda. Lenže to je len časť pravdy. Som totiž aj bystrejšia než on, obľúbenejšia než on a je so mnou väčšia zábava. Pripravte sa teda na pravdivý príbeh o tom, ako jeden príšerný brat a jeho ešte horšia povesť zničili jednej úplne nevinnej babe život a celý prvý ročník na druhom stupni základnej školy. Prišiel čas vyrovnať si účty!

Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 9+ Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 288+288+288 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, humorný

Zaradené v kategóriách