Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stratené svetlo

Jill SantopoloIkar (2017)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 37%
6,90€

📚Prečítaná za 6,00€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lucy stojí pred nesmierne ťažkým rozhodnutím. Prv než k nemu môže dospieť, musí si premietnuť celý svoj príbeh, vlastne ich príbeh, celkom od začiatku.
Lucy a Gabe sa zoznámia v poslednom ročníku na Kolumbijskej univerzite v New Yorku v deň, ktorý navždy zmení ich životy. Spolu sa rozhodnú prežiť svoje životy tak, aby mali nejaký vyšší zmysel. Keď sa po roku znovu stretnú, akoby zasiahol osud. Možno je im súdené nájsť zmysel života jeden v druhom. Lenže potom sa Gabe stane fotoreportérom a vyšlú ho na Stredný východ. Žne úspechy a z jednej misie je ďalšia a ďalšia. Lucina kariéra sa rozvíja v New Yorku. Nasleduje trinásťročná cesta plná snov, túžob, žiarlivosti, zrád a napokon lásky. Naozaj im to nadelil osud alebo ich rozdelili ich vlastné rozhodnutia? Hoci Lucy a Gaba na tej ceste delia celé kontinenty, srdcia ich stále spájajú.
Stratené svetlo je autorkin prvý román pre dospelých. Je to romantický príbeh o pretrvávajúcej sile prvej lásky so šokujúcim, nezabudnuteľným koncom.
Z anglického originálu preložila Oľga Kralovičová.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055156866 Rozmer: 206×130 mm Počet strán: 328 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách