Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Domáca udiareň

Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických...

Will FleischmanIkar (2017)

🍎 Vypredané
14,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso.
V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení.
Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu.
Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055155906 Rozmer: 195×235 mm Počet strán: 192 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách