Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Princezné - Vyslobodená princezná, Vysnívaná princezná, Vyvolená princezná (kolekcia 3 románov)

Elizabeth ThorntonWist • Séria Princezné • Edícia Love Story

🍎 Vypredané
13,24€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Princezné - Vyslobodená princezná

Lady Rosamund Devere, dcéru vojvodu z Romsey, vychovali v súlade s ideálom anglickej aristokratky. Ona však pokladá za nespravodlivé, že jej život v zlatej klietke na rozdiel od života jej jedinej priateľky Callie, s ktorou vyrastala, je príliš nudný, samý príkaz a zákaz. Callie napriek svojmu nízkemu veku stihla už ovdovieť a užíva si život plnými dúškami. Rosamund jej v kútiku duše závidí. Keď sa jedného dňa Rosamund dozvie, že Callie sa chystá
navštíviť odsúdenca na smrť plukovníka Richarda Maitlanda, rozhodne sa podstúpiť toto dobrodružstvo s ňou a sprevádzať ju do väzenia Newgate. Dramatická situácia, ktorá nastane, radikálne zmení nielen výzor, ale aj správanie nemastnej-neslanej lady Rosamund, ale to je len začiatok napínavého príbehu plného zvratov.

Princezné - Vysnívaná princezná

Vlastník veľkého panstva v južnom Anglicku Jason Radley vyhľadá po ôsmich rokoch svoju vzdialenú príbuznú Gwyneth Barrieovú, vdovu po veteránovi z napoleonských vojen. Keď Gwyn zdedila po manželovi neveľký obnos, rozhodla sa odísť do Londýna, kde mohla vyučovaním hry na klavír ľahšie uživiť seba i svojho synčeka. A hoci pred celým svetom predstiera sebestačnosť, v snahe zabezpečiť svojho syna prijme štedrý dar od
neznámeho dobrodinca, ktorý jej priniesol Jason. V tom istom čase sa Gwyn nevdojak pripletie do prípadu nešťastnej lady Mary Gerradovej a stane sa terčom prenasledovania nájomného vraha.

Princezné - Vyvolená princezna

Jane Mayberryová je zanietenou členkou Ladies’ Library a všemožne pomáha ženám týraným manželmi, ako aj mladým dievčatám, ktoré ich príbuzní nútia k sobášu z rozumu. Stretnutie s grófom Castletonom otrasie jej odhodlaním už nikdy sa nezaľúbiť. Hoci sa zo všetkých síl bráni rodiacemu sa citu, Casovi sa postupom času podarí prekonať jej zábrany. Od Casa ako budúceho vojvodu z Romsey sa očakáva, že sa ožení so ženou z vysokých spoločenských kruhov. Napriek tomu, že Jane urodzený pôvod nemá, očarí ho svojou odvahou, nezávislosťou, obetavosťou aj inteligenciou natoľko, že sa rozhodne ignorovať konvencie a bojovať za svoju vyvolenú. Ľúbostný príbeh tohto páru sa odvíja súbežne s napínavým pátraním po záhadnom La Rocovi, ktorý sa snaží Casovi pomstiť.




Rozmer: 114×190 mm Počet strán: 908 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách