Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nájdem si ťa

Zahoďte všetky detektívky, po tejto knihe vás už žiadne nebudú zaujímať. Americká novinárka Joanna Connors si svoje krimi...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 15%
14,37€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zahoďte všetky detektívky, po tejto knihe vás už žiadne nebudú zaujímať. Americká novinárka Joanna Connors si svoje krimi prežila na vlastnej koži – rozhodla sa totiž vypátrať neznámeho muža, ktorý jej pred rokmi priložil k hrdlu nôž a vzápätí ju znásilnil.
Nazvite to hoci hororom, trilerom, alebo temnou detektívkou. Všetky prívlastky, ktoré tejto knihe dáte, budú príliš slabé.
Joanna Connors mala tridsať rokov, keď ju uprostred noci znásilnil neznámy muž. Po dvadsiatich rokoch nevysloviteľných tráum sa rozhodla bojovať a neznámeho muža nájsť. Nie však pre to, aby sa pomstila, ale aby ho pochopila. Kto je tento človek? A čo ho viedlo k tomu, aby zničil život jednej mladej ženy? Kniha Nájdem si ťa Joanny Connors je mimoriadne silná a osobná reportáž o duši obete i o duši násilníka.

Kniha Joanny Connors Nájdem si ťa vychádza v preklade Milana Kopeckého.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788089876617 Rozmer: 115×185 mm Počet strán: 240 Väzba: brožovaná Štýl: napínavý, životopisnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách