Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zákon o strelných zbraniach a strelive

Komentár k zákonu č. 190/2003 Z. z. o strelných zbraniach a strelive ponúka komplexný a podrobný výklad jednotlivých...


🍌 Odosielame o 5 dní.
28,50€
Zľava 8%
26,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Komentár k zákonu č. 190/2003 Z. z. o strelných zbraniach a strelive ponúka komplexný a podrobný výklad jednotlivých ustanovení tohto zákona, ako aj praktické príklady. Nesporným prínosom publikácie je aj vysvetlenie niektorých technických termínov súvisiacich so zbraňami a strelivom.
Vo svojej konštrukcii táto publikácia mierne vybočuje zo štandardu komentárov tejto edície, lebo na pochopenie problematiky legálneho disponovania so strelnými zbraňami a strelivom sú potrebné nielen vedomosti z oblasti práva, ale aj niektoré technické vedomosti, týkajúce sa konštrukcie a spôsobu činnosti strelných zbraní a streliva. Napriek tomu je komentár spracovaný takým názorným spôsobom, aby bol zrozumiteľný nielen odbornej, ale aj laickej verejnosti.
Publikácia je určená odbornej verejnosti (napríklad osobám vykonávajúcim činnosti, ktoré sa týkajú zbrojných licencií, vývozu, dovozu a prevozu zbraní a streliva alebo zriaďovania a prevádzkovania strelníc, vystavovania zbraní a streliva a pod.), ale aj laickej verejnosti (napríklad osobám, ktoré potrebujú získať potrebné znalosti v oblasti strelných zbraní a streliva).

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081686689 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách