Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Trestné právo v zdravotníctve

Publikácia s názvom „Trestné právo v zdravotníctve“ z roku 2015 sa pomerne rýchlo vypredala a bolo najmä zo strany študentov...


🍌 Odosielame o 5 dní.
15,70€
Zľava 20%
12,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Publikácia s názvom „Trestné právo v zdravotníctve“ z roku 2015 sa pomerne rýchlo vypredala a bolo najmä zo strany študentov zdravotníckych študijných odborov apelované na to, že je potrebné sa podujať k napísaniu druhého doplneného vydania tohto diela. Trestný zákon bol od prvého vydania predmetnej publikácie niekoľkokrát novelizovaný, čo sa odrazilo aj v zmene názvov niektorých skutkových podstát trestných činov proti životu a zdraviu. Nielen Trestný zákon, ale aj zdravotnícka legislatíva prešla odvtedy niekoľkými novelizáciami.
Väčšina nosných téz vychádza z prvého vydania tejto knihy, pričom jednotlivé kapitoly boli prepracované a doplnené v súlade so súčasným platným a účinným právnym stavom. Publikácia má charakter učebnice a je určená pre široký okruh odbornej verejnosti.
Nájde si svoje miesto nielen medzi poslucháčmi zdravotníckych či právnických študijných odborov, ale taktiež medzi širokou odbornou, najmä lekárskou a právnickou obcou.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081686528 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 196 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách