Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tučko Tom

Kniha odhaľuje kroky môjho úspešného chudnutia, ktoré ma zbavili nadváhy 27 kg a 33 cm v páse. Sám som bojoval s nadváhou už...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
4,99€

📚Prečítaná za 3,24€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha odhaľuje kroky môjho úspešného chudnutia, ktoré ma zbavili nadváhy 27 kg a 33 cm v páse. Sám som bojoval s nadváhou už od detstva a skúšal som veľa postupov, ako sa nadváhy zbaviť. Nikdy som ale neuspel! Váha sa mi po každom pokuse opäť vrátila, a tak som sa točil v začarovanom kruhu ďalej a ďalej. Zlom priešiel až vo chvíli, keď som na to šiel inak. Zabudol som na bežné rady, ktoré všetci odporúčajú a našiel si vlastnú cestu.
Hľadal som vlastné postupy, vymýšľal vlastné recepty a nakoniec som schudol počas jedného roka 27 kg. Váhu si stále držím a žijem úplne nový život.


Táto kniha Vám ukáže, že schudnúť môže naozaj každý.


Ukážem Vám, ako aj pomocou bežných potravím môžeme uvariť veľmi rýchlo jednoduché a pritom zdravé jedlá, ktoré budú chutiť celej Vašej rodine.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Břicháč Tom Rok vydania: 2017 ISBN: 9788027016440 Rozmer: 150×215 mm Počet strán: 172 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách