Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Joga Namaslay

Candace MooreMotýľ (2017)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
26,90€
Zľava 28%
19,39€

📚Prečítaná za 17,49€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Známa blogerka a jogínka Candace Moore sa rozhodla podeliť o svoj príbeh a tiež lásku k joge. Vo svojej knihe Joga Namaslay píše o nebezpečnej chorobe a depresiách, ktoré dokázala prekonať práve vďaka tomuto súboru východných cvičení a pravidelnej meditácii.

Joga Namaslay je srdcom písaná a zároveň vysoko profesionálna kniha o joge, v ktorej nájdete harmonicky skombinované pôvodné prístupy k joge s moderným vnímaním. Postupne, krok za krokom, vás Candace prevedie 100 jogovými asánami, ktoré sú rozdelené podľa úrovní a skúseností. Okrem toho je súčasťou knihy aj 30-dňový jogový program, ktorý sa zameriava na redukovanie stresu, aktivovanie vnútornej sily a odstraňovanie bolestí chrbta. Svoje si tu teda nájdu takí, ktorí jogu nikdy necvičili, ľahkí začiatočníci, pokročilí aj profesionálni športovci.

Kniha je plná precíznych farebných fotografií, ktoré dokonale ilustrujú každú asánu a to, ako ju previesť správne. Namaslay je kniha o joge písaná s láskou a humorom, vďaka čomu sa pre vás určite stane tým najlepším motivačným sprievodcom vo svete jogy.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Namaslay Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081641466 Rozmer: 210×250 mm Počet strán: 416 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách