Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

90-dňová rozlišovacia diéta

Knižka 90-dňová rozlišovacia diéta je knihou, ktorá je určená na redukciu telesnej váhy a zmenu metabolizmu v organizme....


🍎 Vypredané
9,79€

Knižka 90-dňová rozlišovacia diéta je knihou, ktorá je určená na redukciu telesnej váhy a zmenu metabolizmu v organizme. Diétu môžete opakovať až po 90-dňovej prestávke, pretože úbytok tukov je pre vaše telo veľkou záťažou. Potrebujete si oddýchnuť a utvrdiť si novú rovnováhu v organizme



Trpko sa usmievate nad nárekmi žien, ktoré sú „choré“ z toho, že pribrali „až“ 3 alebo 4 kilogramy? Že vy by ste to potrebovali zobrať pekne „od podlahy“ a zhodiť najmenej 20 kíl?
Nadváha a predovšetkým čoraz viac rastúca obezita sa stáva jednou z najrozšírenejších civilizačných chorôb. Dostatok jedla sa v našej spoločnosti stal úplnou samozrejmosťou, ktorá nám však niekedy prerastá cez hlavu. Zďaleka pritom nejde len o estetický nedostatok, ale o vážne ohrozenie zdravia. Trpia kĺby, srdce, tráviace a pohybové ústrojenstvo, pribúdajú sociálne fóbie, ktoré zhoršujú aj duševné zdravie. Na druhej strane módny trend vychudnutých krások vedie k rezignácii typu: aj tak nikdy nebudem nikdy vyzerať ako Claudia Schiffer, a svoju frustráciu úspešne doslova kŕmime jedlom. Ako z tejto pasce von? V prvom rade zabudnite na modelky v reklamách, vonkoncom nie je vhodné, aby ste mali 45 kilogramov a veľkosť XS! Ak však ručička na vašej váhe pri bežnej výške prekročila 80 kg, je čas s tým niečo urobiť.

Hlavne nezúfajte a schudnite s 90-dňovou rozlišovacou diétou, ktorá k nám prichádza zo Slovinska, kde vyvolala mimoriadny ohlas. V Slovinsku sa o nej hovorí všade – na pracoviskách, v reštauráciách, knižka už dosiahla 4. vydanie, v rebríčku najpredávanejších kníh je absolútnou jednotkou, keď predbehla aj Harryho Pottera, ale hlavne sa podľa nej chudne! Cieľom 90-dňovej rozlišovacej diéty je nielen stratiť kilogramy, ktoré máte navyše, ale predovšetkým zmeniť metabolizmus. Jedine to vám zaručí, že si svoju zníženú hmotnosť udržíte. Ako to dosiahnuť? Jesť správne potraviny v správnom čase. Potom si môžete dopriať naozaj všetko – napríklad hydinové ražniči so zeleninovým šalátom, palacinky plnené šampiňónmi, bravčové rebierko v cibuľovej omáčke, čokoládu či koláče! Kniha je unikátna v tom, že prináša recepty na konkrétne jedlá na všetkých 90 dní diéty. V deväťdesiatich diétnych dňoch sa striedajú štyri rôzne dni, podľa toho, ktoré potraviny v daný deň kombinujete.

Diéta sľubuje úbytok kilogramov, ale okrem toho získate oveľa viac – samých seba, krásnych, zdravých a spokojných. Takže s chuťou do toho a nezabúdajte na to hlavné – vy a váš život stojíte za to!

Pre veľa ľudí je 90-dňová rozlišovacia diéta prvou diétou, s ktorou sa im podarilo si dosiahnutú hmotnosť aj udržať. 90-dňová rozlišovacia diéta je zameraná na zníženie hmotnosti a úpravu metabolizmu, tak aby dosiahnutá hmotnosť bola trvalá. Kniha obsahuje pestré jedlá na celých 90 dní - sú jednoduché na prípravu a každý si z nich vyberie. Obezita je nebezpečná, kniha Vám pomôže skoncovať s ňou!

Základné princípy sú veľmi jednoduché:
- venujte pozornosť vhodnej kombinácii jedál
- poskytnite svojmu telu dostatok času na strávenie potravy pred ďalším jedlom
- nechajte tráviaci systém odpočívať
- dôsledne dodržujte čas podávania jednotlivých jedál
- dodržujte pitný režim
- myslite pozitívne

Unikátna kombinácia potravín: 4-dňový cyklus kombinácie potravín

Ľudia, ktorí držali diétu, potvrdzujú, že porcie ponúkaných jedál boli skutočne veľkorysé a sami nechávali časť jedla na tanieri.

Neuveriteľný úspech diéty je založený na piatich dôležitých faktoch:
- jedálne lístky sú univerzálne, chutné a ľahké na prípravu zároveň
- žiadne jedlo nie je zakázané
- súčasťou diéty je dokonca aj chlieb, zákusky, koláče a čokoláda
- povolená je aj káva
- obsahuje veľa ovocia a zeleniny, čo znamená, že je vyvážená a má priaznivý vplyv na zdravie človeka


Ukážka z knihy




DEŇ 1 - BIELKOVINY

RAŇAJKY - OVOCIE

2 pomaranče alebo 2 kivi alebo...

OBED - Kuracie prsia a zeleninový šalát

Suroviny:
* 1 väčšie kuracie prsia bez kože
* polievková zelenina
* 1 väčší baklažán
* 1 čerstvá paradajka alebo 1 PL kečupu
* 1/2 ČL oregana a rozmarínu
* 1 strúčik prelisovaného cesnaku
* posekaná petržlenová vňať
* 1 PL olivového oleja
* soľ, mleté čierne korenie
* suroviny na šalát

Postup: Olivový olej zmiešate s oreganom, rozmarínom a prelisovaným cesnakom. Baklažán narežete na hrubšie plátky, ktoré potriete vopred pripraveným olejom, a opečiete z oboch strán. Takto opečené rezy baklažánu obložíte nakrájanou paradajkou, alebo potriete kečupom, a posypete nakrájanou petržlenovou vňaťou. Kuracie prsia varíte vo vode spolu s polievkovou zeleninou. Uvarené mäso oddelíte od kosti a narýchlo ho opečiete na panvici, kde ste piekli plátky baklažánu.

Pripravte si čerstvý šalát a zjedzte ho spolu s krajcom chleba.

Po obede vypite ...

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 9788096968005 Rozmer: 150×200 mm Počet strán: 91 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách