Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Život so zelenými smoothies

Nové recepty na chutné jedlá, zelené smoothies a dezerty ÚPLNE NOVÝ STRAVOVACÍ PLÁN, KTORÝ VÁM POMÔŽE ZAČLENIŤ ZELENÉ...

J.J. SmithTatran (2017)

🍎 Vypredané
3,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nové recepty na chutné jedlá, zelené smoothies a dezerty

ÚPLNE NOVÝ STRAVOVACÍ PLÁN, KTORÝ VÁM POMÔŽE ZAČLENIŤ ZELENÉ SMOOTHIES DO KAŽDODENNÉHO REŽIMU, OSVOJIŤ SI ZDRAVŠIE STRAVOVACIE NÁVYKY A UPEVNIŤ ZDRAVIE

Odborná poradkyňa v oblasti výživy a chudnutia J. J. Smithová vyvinula čosi viac ako plán na chudnutie. Z 10-dňovej očisty so zelenými smoothies sa stal životný štýl, ktorý ovplyvnil milión ľudí. Čitatelia hlásili, že zhadzujú kilá a navyše lepšie spia, majú jasnejšiu myseľ a upevňujú si zdravie. Niektorí dokonca po dohode s lekárom prestali brať lieky.
V knihe  Život so zelenými smoothies: 30 dní, aby ste schudli rýchlo a natrvalo Smithová predstavuje úplne nový stravovací plán, ktorý vám pomôže začleniť zelené smoothies do každodenného režimu a zároveň si osvojiť zdravšie stravovacie návyky aj upevniť zdravie.

V ŽIVOTE SO ZELENÝMI SMOOTHIES NÁJDETE:

• 30-dňový stravovací plán a príslušné nákupné zoznamy,
• viac ako tridsať receptov na zdravé večere, dezerty a občerstvenie,
• dvadsaťpäť nových do hĺbky premyslených receptov na zelené smoothies aj s fotografiami,
• dvadsaťjeden účinných detoxikačných metód (ktoré urýchľujú chudnutie),
• informácie o Smithovej systéme na redukciu hmotnosti DHEMM (detoxikácia, hormonálna rovnováha, čistá strava, pohyb a ovládanie mysle),
• svedectvá od ľudí, ktorí sa držia Smithovej rád a vďaka tomu zmenili prístup k jedlu aj k životu.

Či sa práve vydávate na cestu za štíhlejšou líniou, alebo už ste zástancom smoothies, Život so zelenými smoothies je dôležitý krok za zdravším životným štýlom.


Naprogramujte sa na zdravšie potraviny


J. J. Smithová si pevne drží svoje miesto v rebríčku bestsellerov. Slovenskí priaznivci, ktorí vyskúšali jej 10-dňovú očistu so zelenými smouthies, si ju nevedia vynachváliť. J. J. Smithová má klub desaťtisícov prívržencov, ktorí svorne tvrdia, že za desať dní sa im podarilo zhodiť päť až sedm kíl, získali neskutočnú energiu, ich pokožka dostala žiarivý nádych, upravilo sa im zdravie a cítili sa lepšie.

Autorka prichádza s novou knihou plnou zaujímavých receptov a lahodných jedál, ktoré sú prínosom pre naše zdravie hlavne v troch bodoch:
• Zbavia vás nezdravej chuti na nezdravé jedlá
• Poskytnú vám dostatok energie a pevné zdravie
• Zlepšia vaše trávenie

Ak sa vám aj podarí schudnúť, je potrebné, aby sa nedostavil jojo efekt. Autorka vám v publikácii Život so zelenými smouthies radí, ako ďalej pokračovať a udržať si nižšiu hmotnosť. Prináša recepty na zdravé jedlá, obedy aj večere, dezerty a desiate. Samozrejme, pripomína, aby ste nezabudli aj na pohyb. Je dôležité dopriať si ho tri až päťkrát týždenne. Môžete sa venovať akejkoľvek aktivite, ktorá zodpovedá vašej kondícii. Môže to byť aj polhodinová prechádzka.

Vydajte sa na úžasnú cestu! Zmeňte svoje stravovacie návyky, zbavte sa neoddolateľnej chuti na sladkosti a naprogramujte sa na zdravé potraviny.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Green Smoothies for Life Rok vydania: 2017 ISBN: 9788022208680 Rozmer: 187×230 mm Počet strán: 252 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách