Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čínska štúdia

Čínska štúdia je najvýznamnejšou knihou o výžive a zdraví, aká bola spracovaná za ostatných osemdesiat rokov. Ponúka...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
23,90€
Zľava 27%
17,50€

📚Prečítaná za 15,54€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Čínska štúdia je najvýznamnejšou knihou o výžive a zdraví, aká bola spracovaná za ostatných osemdesiat rokov. Ponúka prekvapivé pohľady na stravovanie, dlhodobé zdravie, chudnutie aj konkrétne rady, ako úspešne predchádzať ochoreniam. Prináša tiež nádej, pretože rozptyľuje množstvo mýtov a dezinformácii o zdraví. Čínska štúdia je mimoriadne užitočná, vynikajúco napísaná a zásadne dôležitá kniha. Práca Dr. Campbella je revolučná vo svojich tvrdeniach a pozoruhodná v jednoduchosti, s akou predkladá výsledky svojho celoživotného výskumu. Je súhrnom prevratných vedeckých štúdií, ktoré poskytujú odpovede na neustále kladené otázky lekármi, vedcami a čitateľmi zaujímajúcimi sa o zdravie. Na základe dôkladných dlhoročných výskumov, ktoré trvali 44 rokov, odkrýva prekvapivé odpovede na tie najdôležitejšie otázky o výžive našich čias: Čo skutočne spôsobuje rakovinu? Ako si môžeme predĺžiť život? Ako zastavíme epidémiu obezity?
Čínska štúdia je založená na neoblomnom vedeckom výskume, nie na povrchných špekuláciách a módnych trendoch a spolieha sa na pevné a presvedčivé dôkazy. Upriamuje pozornosť na rozlúsknutie zložitého tajomstva, prečo sa niektorí ľudia tešia lepšiemu zdraviu ako iní. Je napísaná prístupným a zábavným spôsobom.

T. Colin Campbell je jedným z velikánov, najrešpektovanejších autorít v oblasti výživy na svete, je predstaviteľom zásadného obratu v našom chápaní zdravia. Ako uznávaný profesor na Cornell University je Dr. T. Campbell Einsteinom v oblasti výživy. Pôsobil vyše štyridsať rokov v poprednej línii nutričného výskumu. Jeho odkaz, vo forme knihy Čínska štúdia, je tou najkomplexnejšou štúdiou o zdraví a výžive aká sa kedy uskutočnila. Má titul Emeritný profesor Jacoba Gould Schurmana v odbore nutričná biochémia na Cornell University. Získal financovanie na viac ako sedemdesiat rokov recenzovaného výskumu a je autorom vyše 300 vedeckých štúdií. Čínska štúdia bola vyvrcholením dvadsaťročného partnerstva Cornell University, Oxford University a Chinese Academy of Preventive Medicine.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788089873029 Rozmer: 152×228 mm Počet strán: 440 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách