Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ostrov

Príbeh o prežití

Emily BleekerMotýľ (2017)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
4,90€

📚Prečítaná za 2,70€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lillian Lindenová je klamárka.

Navonok pôsobí ako hrdinka, odvážna žena, ktorá prežila pád lietadla. Lenže odkedy ju spolu s ďalšími zachránili z opusteného ostrova, klame svojej rodine, priateľom aj celému svetu.

Spolu s Davom Hallom, ktorý bol tiež zachránený, sú celoštátnou senzáciu - obľúbencami médií, ktoré neľútostne pátrajú po všetkých detailoch dvojročného pekla, ktoré prežili napriek tomu, že boli odsúdení na milosť a nemilosť prírody.

Povedať pravdu však nemôžu, a tak klamú.

Verejnosť túto novú senzáciu miluje a je fascinovaná celou stroskotaneckou ságou, no Lillian a David sa musia vrátiť k svojim životom a rodinám.

Dotieravá novinárka Genevieve Randallová má však podozrenie, že s ich príbehom nie je úplne všetko v poriadku. Neverí, že ich pobyt na opustenom ostrove s ostatnými stroskotanými bol taký, akým ho prezentujú verejnosti. Je odhodlaná zistiť pravdu a nemieni brať ohľad na životy, ktoré odhalením tajomstva môže zničiť.

V tomto záhadnom príbehu o prežití, tajomstvách a vykúpení musia dvaja obyčajní ľudia spojení tragédiou čeliť pravde... aj za cenu, že ich to navždy rozdelí.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Wreckage Rok vydania: 2017 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788081641268 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 320 Väzba: pevná Štýl: napínavý, tragický, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách