Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ležatá osmička a její vyvažující energie

Ľudia majú odjakživa radi symboly. Veríme, že symboly majú moc – čiže ich použitie, zobrazenie, nosenie na tele a podobne...


🍌 Odosielame o 5 dní.
5,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ľudia majú odjakživa radi symboly. Veríme, že symboly majú moc – čiže ich použitie, zobrazenie, nosenie na tele a podobne dokáže spôsobiť či privolať niečo konkrétne, niečo, čo si želáme, prípadne naopak niečo nežiadúce odpudiť. Určité symboly sú pre nás spôsobom ochrany, obrany, sily a spojenia s vyššími silami.
K univerzálnym symbolom patrí aj tzv. ležatá osmička, odborne nazývaná lemniskáta. Je to symbol nekonečnosti, používaný aj v matematike.
Napriek svojej univerzálnosti nepatrí lemniskáta k tým úplne najviac používaným alebo najpopulárnejším ornamentom. Možno pre jej súvislosť s matematikou – možno nám pripadá príliš „školská“ a málo „magická“...? Ktovie. Každopádne sa objavil niekto, kto o nej napísal celú knihu práve preto, že mu jej potenciál a význam pripadal pozoruhodný, a pritom neveľmi využívaný.
Dozviete sa v nej o symbole ležatej osmičky všetko možné, a to veľmi pútavým štýlom. Autorka si totiž dala za cieľ poukázať na súvislosť tohto zaujímavého symbolu s naším bežným moderným životom. Odhaľuje pozoruhodné možnosti, ako sa dá význam a účinok lemniskáty využiť napríklad vo vzťahoch a láske, pri snahe o porozumenie a lepšiu komunikáciu, ale aj pre zdravie či jasnejšie myslenie. Znamená to, že v knihe objavíte návody na rôzne hry, rituály a cvičenia.
Jedným zo základných zmyslov tohto symbolu je spájanie a vyrovnávanie protikladov, a tým dosahovanie celistvosti, harmónie, lepšej výkonnosti i kreativity. Budete prekvapení, čo všetko v sebe obyčajná ležatá osmička skrýva – a ako hravo a pekne sa to dá využiť pre zlepšenie svojho života!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081004865 Rozmer: 117×179 mm Počet strán: 108 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách