Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Omaľovánky pre dospelých (Kolekcia Johanny Basford 2)


🍎 Vypredané
29,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Objednajte si ku Vašim obľúbeným omaľovánkam kvalitné fixky v žiarivých farbách, ktoré odporúča a sama používa aj Johanna Basford :)

Kolekcia titulov: Tajomná záhrada, Stratený oceán, Začarovaný les, Magická džungľa a Johannine Vianoce.


Tajomná záhrada: Hitom tohto roku sa stali omaľovánky pre dospelých, ktoré počtom strán a spracovaním pripomínajú knihu a poniektoré rozprávajú aj zaujímavý príbeh. Predstavujú obrázkový poklad plný mágie a čarodejstva, pozývajú vás, aby ste sa zapojili do meditatívneho vymaľovávania ilustrácií, prispievajú k vnútornému pokoju, ku koncentrácii ducha, oživujú pozitívnu energiu a prinášajú pocit uvoľnenia.

Začarovaný les: V Začarovanom lese detailne nakreslené stromy a exotické tvory čakajú len na to, aby ste ich objavili a vymaľovali. Na ceste za utajeným zámkom v srdci prekliateho lesa objavíte labyrinty v papradí a kvetoch, magické domy na stromoch, ukryté zvieratá a obyvateľov lesa. Navyše musíte nájsť symboly, ktoré Vám otvoria dvere do tajuplného zámku.

Stratený oceán : Terapia umením, oddýchnite si uprostred hektického dňa. Predstavujú obrázkový poklad plný mágie a čarodejstva, pozývajú vás, aby ste sa zapojili do meditatívneho vymaľovávania ilustrácií, prispievajú k vnútornému pokoju, ku koncentrácii ducha, oživujú pozitívnu energiu a prinášajú pocit uvoľnenia.

Magická džungľa: Nasledujte majsterku maľovaniek Johannu Basfordovú po atramentovej ceste Magickou džungľou a objavte zabudnutý svet flóry a fauny, ktorý čaká len na to, aby ste ho oživili prostredníctvom tejto novej maľovanky. Stretnite sa so strakatými stromovými žabami a roztomilými kolibríkmi, zakrádajúcimi sa tigrami a hravými opicami. Povoľte uzdu svojej fantázii uprostred listnatej klenby vrcholkov stromov alebo sa nechajte zviesť krehkým svetom vzrušujúcich kvetov a tropických rastlín pod ňou.

Johannine Vianoce: Krásna nová kniha maľovaniek pre dospelých, ktorá oslavuje radosti Vianoc. Husté sneženie jemných vločiek, rozkošne vyzdobené perníkové domčeky, sane ťahané sobmi, to všetko patrí k nádhernej oslave Johanniných Vianoc. V tejto maľovanke vás pozývame vziať do ruky perá a ceruzky a vymaľovať, dokončiť a vyzdobiť každé slávnostné umelecké dielo.

Rozmer: 250×250 mm Počet strán: 96 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách