Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Odraz

Proč jsou baseballoví hráči tak pověrčiví? Všichni rádi vyhráváme a nikdo nerad prohrává. Nezáleží na tom, jestli jsme...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
16,45€

📚Prečítaná za 9,05€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Proč jsou baseballoví hráči tak pověrčiví?



Všichni rádi vyhráváme a nikdo nerad prohrává. Nezáleží na tom, jestli jsme na hřišti, v kanceláři nebo ve škole. Tato kniha oceňovaného autora a olympionika Matthewa Syeda nám poskytuje zcela nový pohled na lidské chování a zkoumá naši soutěživou povahu. V knize najdeme odpovědi na otázky jako například: Proč někdo vyhrává a jiný ne? Jak hrajeme hru našeho života?



Kniha nám odhalí, jaký vliv má soupeření - nejstarší a nejzákladnější lidské snažení - na nejkontroverznější otázky naší doby. Od biologie, přes ekonomiku, po psychologii a od genetiky a rasové otázky po sport a politiku. Odraz nám poskytuje klíč, kterým můžeme odkrýt záhady světa.



"Velmi chytrá kniha, která mě donutila zamyslet se a přehodnotit mé představy o životě a úspěchu."



Jonathan Edwards, světový rekordman a olympijský vítěz v trojskoku



"Miluji tuto knihu. Měl by si ji přečíst každý, kdo chce pochopit, co odlišuje talentované lidi od průměrných - v každém oboru, nejen ve sportu. Jediné, co mě mrzí, že jsem ji nečetla, když mi bylo patnáct."



Gabby Logan, moderátorka BBC a bývalá sportovní gymnastka


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Bounce Rok vydania: 2017 ISBN: 9788073904760 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách