Nakúp aspoň za 39€ a poštovné máš úplne zadarmo!

Kniha Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch (Marek Švec) - Marek Švec, Tatiana Valentová

Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch (Marek Švec)

Nestáva sa často, aby sa zložitá téma odbornej publikácie týkala širokého okruhu čitateľov a bola navyše spracovaná...


🍎 Vypredané
16,30€

Nestáva sa často, aby sa zložitá téma odbornej publikácie týkala širokého okruhu čitateľov a bola navyše spracovaná zrozumiteľným jazykom. Publikácia „Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch“ je nezvyčajnou výnimkou na poli odborných publikácií predovšetkým z dôvodu významnosti témy, ktorú rieši, ako aj formy jej spracovania.

Ochrana súkromia je jednou z najvýznamnejších tém nielen pracovného práva, ale právneho poriadku všeobecne, ktorá sa týka každého z nás. Autori publikácie si dali za cieľ objektívne popísať súčasný právny stav ochrany súkromia vrátane osobných údajov zamestnanca a prispieť k vyjasneniu právne sporných situácií. Čitateľovi predkladajú dielo, v ktorom sa venujú všetkým aspektom ochrany osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch s osobitným zameraním aj na ochranu práv zástupcov zamestnancov. Pridanou hodnotou publikácie je množstvo príkladov a vzorov, ktoré dôsledne znásobujú jej praktický rozmer a využitie pre široké spektrum čitateľov. Je určená všetkým, ktorí prichádzajú denne do kontaktu s ochranou osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch, zamestnávateľom, zamestnancom, personalistom, zástupcom zamestnancov, ako aj zástupcom akademickej a všeobecnej odbornej obce.

Autormi publikácie sú JUDr. Marek Švec, PhD., generálny tajomník a súčasne člen predsedníctva Labour Law Association/Asociácia pracovného práva, a Mgr. Tatiana Valentová, vrchná inšpektorka Úradu na ochranu osobných údajov SR a riaditeľka odboru kontroly spracúvania osobných údajov.

Jazyk: slovenský Rok vydania: 2016 Rozmer: 148×2000 mm ISBN: 9788081684937 Počet strán: 176 Väzba: brožovaná

Zaradené v kategóriách