Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Lunárny kalendár 2017

Tí, ktorí uprednostňujú overené veci, majú k dispozícii aj pradávnu múdrosť. Napríklad v podobe starého dobrého lunárneho...


🍎 Vypredané
6,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tí, ktorí uprednostňujú overené veci, majú k dispozícii aj pradávnu múdrosť. Napríklad v podobe starého dobrého lunárneho kalendára.
Lunárny kalendár je veľmi populárny a užitočný. Vysvetlí a poradí vám, ako čo najvhodnejšie využiť čas v súlade s prírodnými silami, a to na základe vplyvu Mesiaca na život na Zemi. Rozmanité vplyvy prakticky na všetky oblasti nášho života sú dané jednak mesačnými fázami – premena Mesiaca od novu po spln a naopak – jednak cyklickým prechodom Mesiaca dvanástimi znameniami zverokruhu, ako aj stavom Mesiaca, ktorý delí dni na dni koreňov, listov, kvetov a plodov.
Lunárny kalendár charakterizuje každý z 365 dní z hľadiska mesačného (lunárneho) vplyvu. Predstavuje sprievodcu celým rokom, ktorý prináša množstvo užitočných a zaujímavých rád, odporúčaní a tipov. Hlavnou oblasťou záujmu je pritom záhradkárstvo. Záhradkári tu nájdu podrobný plán práce na celý rok. Časť venovaná záhrade presahuje aj do údržby domácnosti a aj pre túto oblasť ponúka užitočné tipy a rady.
Tí z vás, ktorí radi zbierajú liečivé rastliny, sa dozvedia, kedy ktoré sa majú zbierať.
Ďalšou významnou oblasťou je zdravie, životospráva a psychika. Nájdete tu dôležité a zaujímavé informácie o tom, ktoré časti nášho organizmu sú deň za dňom Mesiacom ovplyvňované aj ako pôsobia aktuálne lunárne vplyvy na náš bežný život. Získate množstvo praktických, jednoduchých rád a tipov, ako posilniť svoju kondíciu, predchádzať zdravotným problémom, zmierňovať rôzne ťažkosti, zdravo sa stravovať, starať sa o svoje telo a nezanedbávať ani kozmetickú stránku. Mnohí ľudia iste ocenia aj údaje na každý deň, aké druhy bylinných čajov sú práve vhodné. Kalendár uvádza aj vplyv Mesiaca na našu psychiku.
Špecialitou je vyznačenie lunárnych dní. (Pokiaľ ide o ich význam, odporúčame knihu Lunární dny z Eugeniky.)

Rok vydania: 2016 Katalógové číslo: 978-80-8100-481 Rozmer: 290×160 mm Počet strán: 56 Väzba: špirálová Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách