Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Udíme, nasolujeme, sušíme

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a...


🍎 Vypredané
27,06€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných udiarní a tiež tipov, ako improvizovať pomocou vonkajšieho grilu a bežného vybavenia domácnosti. Nájdete tu odporúčania, aké druhy dreva používať pre rôzne druhy potravín, ako nasoľovať v náleve i nasucho, a ďalšie odborné rady, ako sa zdokonaľovať v tomto prastarom kuchárskom umení. Dodajte dobrým surovinám šmrnc a prírodnú chuť.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788075291912 Rozmer: 190×245 mm Počet strán: 224 Väzba: pevná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách