Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nemecké tajné zbrane druhej svetovej vojny

Uznávaný odborník na históriu a vývoj zbraní Roger Ford je autorom desiatok titulov s vojnovou tematikou. Kniha Tajné...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,99€
Zľava 10%
11,69€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Uznávaný odborník na históriu a vývoj zbraní Roger Ford je autorom desiatok titulov s vojnovou tematikou.

Kniha Tajné nemecké zbrane druhej svetovej vojny jedinečným a prehľadným spôsobom mapuje nielen známejšie, ale i takmer neznáme zbraňové projekty Tretej ríše. Jednotlivé kapitoly sú venované prúdovým a raketovým lietadlám, hybridným lietadlám a vetroňom, rotorovým lietadlám, rôznym typom striel a rakiet, delostrelectvu, tankom a protitankovým zbraniam, ponorkám, jadrovým, biologickým a chemickým zbraniam.

Autor pútavým spôsobom kombinuje technický popis jednotlivých zbraní a projektov s informáciami zo zákulisia Tretej ríše a špekuluje o možnom vývoji vojny, keby sa s niektorými projektmi zaobchádzalo iným spôsobom.

Záverečná pasáž navyše dokumentuje, ako bola práca geniálnych nemeckých vedcov využitá svetovými mocnosťami po konci druhej svetovej vojny. Text dopĺňa takmer 200 unikátnych fotografií a kresieb. Prehľadné tabuľky a grafy umožňujú porovnanie jednotlivých zbraní.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788074515644 Rozmer: 217×285 mm Počet strán: 224 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách