Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hľadanie prísľubu večnosti

Arilyn Meadowsová celé roky pomáha druhým zbaviť sa svojich emočných problémov, no teraz aj jej nečakane dochádza dych....

Jennifer ProbstIkar (2016) • Séria Hľadanie • 4. diel

🍎 Vypredané
12,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Arilyn Meadowsová celé roky pomáha druhým zbaviť sa svojich emočných problémov, no teraz aj jej nečakane dochádza dych. Popri poradenskej práci v zoznamovacej agentúre Kinnections vo Verily, kde radí osamelým dušiam, ako si nájsť ideálneho partnera, vyučuje jogu, pomáha vo zvieracom útulku, vedie intenzívny kurz zvládania hnevu a pomáha milovanému dedovi. Na hľadanie dokonalého muža jej nezostáva čas. Vlastne na to ani nemá chuť. Po tom, ako prichytila svojho dlhoročného partnera a učiteľa jogy v kompromitujúco nejogovej pozícii s jeho žiačkou, sa rozhodla, že svoj čas radšej venuje opatere priateľkinho psa a nebude riskovať, že jej znovu nejaký podliak zlomí srdce. Preto keď do jej kurzu zavíta policajný dôstojník Stone Petty – arogantný mačo s drzým úškrnom, ktorého tam poslal šéf, aby si trochu schladil hlavu –, Arilyn sa zaprisahá, že jeho zvádzanie a dvojzmyselné narážky bude ignorovať. No iskru, ktorá medzi nimi vzplanula, už nič neuhasí a požiar sa šíri tempom, ktoré prekračuje všetky rýchlostné limity.
Z anglického originálu Searching for Always (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2015) preložila Martina Fedorová.

Ukážka textu z knihy



Zo všetkých síl sa usilovala sústrediť pozornosť na pozitívny aspekt posledného vývoja udalostí – úžasné bývanie, kam si môže bez akýchkoľvek problémov priviesť aj ďalších psíkov z útulku –, no jej zvyčajný postoj k životu utrpel zdrvujúcu ranu. Čoraz viac ju premáhal hnev a ako tlmené hrmenie pred letnou búrkou sa hlásila zdrvujúca depresia. Dopekla. Pôvodne mala práve tráviť romantický víkend v Cape May. Milovať sa, užívať si, prípadne ošetriť zopár neuralgických bodov ich niekoľkoročného vzťahu. Áno, po piatich rokoch ustavičných rozchodov a uzmierovania naozaj dúfala, že konečne začuje tú magickú vetu.
Ty si tá pravá, a jediná.
Manželstvo. Možno rodina. Učili by spoločne v jeho štúdiu jogy a bok po boku by sa usilovali o dosiahnutie vyššieho cieľa, o pokoj a radosť, zatiaľ čo by sa navzájom milovali veľkorysou a všeobjímajúcou láskou až za hrob.
Mimovoľne zovrela v prstoch bielu blúzu z gázy. V tom istom štúdiu sa jej však rovno pred očami rozsypal jej život na prach.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Searching for Always Rok vydania: 2016 ISBN: 9788055151663 Rozmer: 128×207 mm Počet strán: 392 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: psychologický, romantický

Zaradené v kategóriách