Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Šlabikár pre prvý ročník základných škôl (1. časť)

Šlabikár a čítankasú víťazom konkurzu Ministerstva školstva SR v roku 2006. Šlabikár, ktorý pozostáva z dvoch častí,...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
6,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Šlabikár a čítankasú víťazom konkurzu Ministerstva školstva SR v roku 2006.

Šlabikár, ktorý pozostáva z dvoch častí, pokrýva prácu v prípravnom a šlabikárovom období. Jeho úlohou je naučiť dieťa rozlišovať písmená a sprostredkovať základy gramotnosti.
Okolo každej dvojstrany sa nachádza súbor nápovedných obrázkov, ktorý už od začiatku umožňuje deťom jednoduchšie osvojovanie si písmen a poskytuje možnosť stretávať sa ihneď so všetkými písmenami. Deti poznávajú písmená prostredníctvom sluchového rozlišovania hlások na začiatku slova. Šlabikár obsahuje zmysluplné a vekuprimerané texty a príbehy. V celom šlabikári sú zaradené cielené, často zábavné didaktické hry, ktoré podporujú čítanie s porozumením. Na vyhradených stranách s písanými textami má žiak možnosť systematicky pracovať s písaným písmom. V spodnej časti každej strany prípravného obdobia je krátka metodická informácia určená učiteľovi. Šlabikár bol v spolupráci s ŠPÚ experimentálne overený na celoslovenskej vzorke žiakov.

K šlabikáru patrí interaktívne CD s úlohami a didaktickými hrami zahŕňajúcimi aj činnosti, ktoré sa nedajú priamo realizovať v šlabikári, ale pritom výrazne pomáhajú deťom pochopiť princíp čítania.

Šlabikár je spracovaný podľa ŠVP a príloh ISCED 1 a je schválený Ministerstvom školstva SR.

Recenzie a kritiky

Príloha: Kartičky Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081204296 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 81 Väzba: šitá Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách