Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Domofón

Sídliskový horor od dvojnásobného držiteľa Ceny veľkého kalibru pre poľskú detektívku roka. Mladomanželský pár sa...

Zygmunt MiloszewskiPremedia (2016) • Edícia Labyrint

🍌 Odosielame o 7 dní.
12,95€
Zľava 15%
11,01€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sídliskový horor od dvojnásobného držiteľa Ceny veľkého kalibru pre poľskú detektívku roka.
Mladomanželský pár sa presťahuje do hlavného mesta, kde chce začať nový život. Privítanie v paneláku je však nezvyčajné, na chodbe sa váľa odtrhnutá hlava, zvyšok tela leží vo výťahu. Miestom Miłoszewského debutu je panelový dom, v ktorom sa komunistická architektúra stretáva s udalosťami z ešte dávnejších čias. Každého obyvateľa kvári iná nočná mora a musia čeliť nepríjemným otázkam. Je to len masová hystéria, alebo je miesto prekliate? A existuje vôbec nádej, že to niekto prežije?
Román je plný záhadných postáv a hrôz číhajúcich tesne pod povrchom zdanlivo banálnej skutočnosti. Bulgakovovský čierny humor, starostlivo vybudovaná atmosféra, živé tempo a vynikajúce pozorovania zo života sídliskovej komunity sú stavebnými prvkami knihy, ktorá kombinuje horor, romantické strašidelné príbehy a klasický mravoučný román. Debut, na ktorý nezabudnete.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081593772 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 304 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavý, romantický, mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách