Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zmaturuj z nemeckého jazyka 1

Sprievodca gramatikou nemeckého jazyka - didaktis - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 256 str. - ISBN: 80-7358-0

Zuzana RaděvováDidaktis (2005) • Edícia Zmaturuj!

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,49€
Zľava 24%
8,00€

📚Prečítaná za 5,77€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica určená na prípravu na maturitu a na prijímacie skúšky na vysoké školy.
Obsahuje podrobný prehľad gramatiky nemeckého jazyka, pričom rešpektuje nový nemecký pravopis. Všetky dôležité gramatické javy sú podrobne vysvetlené v slovenskom jazyku a doplnené množstvom konkrétnych príkladov zo živej hovorenej nemčiny. Dôležité gramatické pojmy sú v záujme lepšieho porozumenia uvádzané aj v nemčine.
Učebnica je doplnená prehľadnými tabuľkami s gramatickými tvarmi a ich použitím a tiež prílohou s prehľadmi výslovnosti, skloňovania, časovania, najpoužívanejších väzieb, nepravidelných slovies. Príloha obsahuje stručný prehľad zmien reformy nemeckého pravopisu v porovnaní s predošlým pravopisom.
V poznámkovom stĺpci čitateľ nájde aj odkazy na cvičenia, v ktorých si môže príslušné gramatické javy precvičiť (v publikácii Cvičebnica nemeckej gramatiky 1, 2, Didaktis 2006).
Kniha je určená študentom všetkých stredných škôl počas celého stredoškolského štúdia, študentom pripravujúcim sa na štátne alebo medzinárodné jazykové skúšky a ostatným záujemcom o štúdium nemeckého jazyka.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2005 ISBN: 8073580438 Rozmer: 168×240 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách